srfarias

[ABANDONED][5.1.1][ALL]TeslaOS v2.2 [10/10/15]

208 posts in this topic

Redownloaded but still gives me error when I try to flash it...

Edited by gerald_smiley
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried wiping and going into recovery multiple times, and still getting error, waiting for op...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

- Luca020400 (your help and being cool 

 As always :p

2

Share this post


Link to post
Share on other sites
he settled my correctly without any problem and CWM
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redownloaded but still gives me error when I try to flash it...

Recovery version?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did anyone with twrp recovery succed flashing this rom?

@TheNemesis584 koji ti recovery koristis, i jesi li uopste pokusao da flesujes rom?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem trying to flash it on my g510...

Download:Y300: Basketbuild

NOTE: I think maybe also work on G510 without problem

Need some changes.. (update-script.. maybe delete the first line.. "assert...etc" its enough )

 

Edited by srfarias
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did anyone with twrp recovery succed flashing this rom?

@TheNemesis584 koji ti recovery koristis, i jesi li uopste pokusao da flesujes rom?

Try TWRP 2.8.1.0 recovery.. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyway.. MAYBE i'll make other build for G510...

3

Share this post


Link to post
Share on other sites

@srfarias isn't lastest twrp recovery for y300 2.7.1.0?

where i can download 2.8.1.0?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did anyone with twrp recovery succed flashing this rom?

@TheNemesis584 koji ti recovery koristis, i jesi li uopste pokusao da flesujes rom?

vjeruj mi da nemam pojma, mislim da je 2.7 al znam da recovery verzije prave problem posto i ove na forumu su custom, a imas zadnju verziju u Official TWRP 2.7.1.0 & Root samo potrazi na zadnjim postovima linkove, uostalom sacekaj malo dok srfarias sredi skriptu, a nisam probao ovaj rom zato sto mi je mrsko flesovati ako i ovaj ima blackscreen, radije cu sacekati da vidim sta se desava

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

vjeruj mi da nemam pojma, mislim da je 2.7 al znam da recovery verzije prave problem posto i ove na forumu su custom, a imas zadnju verziju u Official TWRP 2.7.1.0 & Root samo potrazi na zadnjim postovima linkove, uostalom sacekaj malo dok srfarias sredi skriptu, a nisam probao ovaj rom zato sto mi je mrsko flesovati ako i ovaj ima blackscreen, radije cu sacekati da vidim sta se desava

Kod mene sa slimlp 0.7 nema blackscreen-a osim kada izadjem iz top elevena onda mu treba malo da dodje sebi, ali zato posle maksimum 2 sata pretrazivanja na chrome mu se isprazni baterija, pa me zanima kako ce ovde biti..

 

@srfarias thank u, worked, rom works fine for now, but I can't lock the device, no matter what kind of lock I setup (swipe, pin...) it won't show me unlock screen it automaticly go on launcher..

edit: also tesla os stats automaticly close when try to open it, and button powersave in notofication drawer doesn't work

Edited by Mr Voland
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod mene sa slimlp 0.7 nema blackscreen-a osim kada izadjem iz top elevena onda mu treba malo da dodje sebi, ali zato posle maksimum 2 sata pretrazivanja na chrome mu se isprazni baterija, pa me zanima kako ce ovde biti..

 

@srfarias thank u, worked, rom works fine for now, but I can't lock the device, no matter what kind of lock I setup (swipe, pin...) it won't show me unlock screen it automaticly go on launcher..

edit: also tesla os stats automaticly close when try to open it, and button powersave in notofication drawer doesn't work

I know about tesla os stats.. i'll not incluid it in the next build.. unnecesary.

Try setup all, setupwizard and reboot.. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've changed denisty to 220, and after rebot lockscreen appered, idk is it coz of reboot or changed denisty, but doesn't matter. I haven't expirienced any blackscreens, that is nice 

 

Edit: got blackscreen when set some apps do instal from store, device locked, and when i try to unlock it i can only sit down and cry, i had to replace battery to reboot

 

And every time when phone boots up is shows message like when you add new kernel or flash some mode (tesla os starting, starting apps x/x)..

Also it's unable to set silent mode vith volume keys, only vibration

Edited by Mr Voland
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happy tp see a new rom for our poor old device.
I'll try it

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I flashed this ROM with TWRP 2.7.1.0 (wipes on cache, dalvik, data, system, android-secure, internal sd) and no problems here... after a pair of reboots the ROM works smoothly :)

 

Nice work srfarias :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've changed denisty to 220, and after rebot lockscreen appered, idk is it coz of reboot or changed denisty, but doesn't matter. I haven't expirienced any blackscreens, that is nice 

 

Edit: got blackscreen when set some apps do instal from store, device locked, and when i try to unlock it i can only sit down and cry, i had to replace battery to reboot

 

And every time when phone boots up is shows message like when you add new kernel or flash some mode (tesla os starting, starting apps x/x)..

Also it's unable to set silent mode vith volume keys, only vibration

Yes.. every reboot show "starting apps" .. talk about it with tesla xD .. Idk, anyway i'll talk with all teslaos team

Blackscreen is still here, isn't fixed.. (even though we wish) 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@srfarias when i flash gapps(Official Slim GApps --- zero) . it freeze manytime. its so hard to sign up etc

The phone become laggy

Any fix?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@srfarias when i flash gapps(Official Slim GApps --- zero) . it freeze manytime. its so hard to sign up etc

The phone become laggy

Any fix?

Try pico gapps from opengapps.org 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it OK for everyday use?
And does the rocker volume work with music? I listen to music a lot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also usb mass storage function

works

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello guys!
A few questions:
Do reboots occur when trying to send files via wifi or when activating wifi hotspot?
Do VoIP and skype calls work?
How's battery life?

Thanks in advance!!

Edited by telopido
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.