Jump to content


Photo

qtek 8010 ROM 2.1.32.11

- - - - -

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
Hoj přítelé,
tak nový firmware pro qtek 8010 alias SPII funguje docela dobře a co je hlavní tak už má opraveno přidávání slov do české T9. Heuréka

Edited by koutnyp, 25 May 2005 - 05:29 AM.

  • 0

#2
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon

Hoj přítelé,
  tak nový firmware pro qtek 8010 alias SPII funguje docela dobře a co je hlavní tak už má opraveno přidávání slov do české T9. Heuréka

<{POST_SNAPBACK}>


A kde jsi to stánul? Na té stránce s informacemi o update 2.1.32.11 nemůžu najít odkaz.
Povedlo se ti udělat update a pak obnovit instalaci programů a nastavení ze zálohy nebo jsi to instaloval celé znovu?
Jo a čeština pořád zkracuje SMSky nebo ne?

T.

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#3
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
Mno zas tak sem to netestoval, ale musíte prvně stáhnout návod k instalaci a tam je link na stáhnutí. Co je pro mě cool je WM10 a česká T9 která umí vkládat.

  • 0

#4
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon

Mno zas tak sem to netestoval, ale musíte prvně stáhnout návod k instalaci a tam je link na stáhnutí. Co je pro mě cool je WM10 a česká T9 která umí vkládat.

<{POST_SNAPBACK}>


Tak to mě nenapadlo. ;) Jdu na to...

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#5
Majkl

Majkl

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Location:Zlin, Czech Rep.
  • Devices:QTec 8010
Tak jak? Všechno v pořádku? Máme do toho jít taky?

  • 0
Eurotel Smartphone II / Qtek 8010

#6
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
Jediný na co sem zatím přišel, je nějak nezvládnuté automatické odpojování gprs což pro někoho může být problém pokud scheduluje replikace. Jinak symboly sou rozšířeny a ten WM10 fakt dobrý. A mám pocit že i starty jsou stabilnější a rychlejší. Od nového firmware sem nemusel nějak laborovat se startem.

  • 0

#7
Jenycek

Jenycek

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Location:Kladno, Czech Republic
  • Devices:Qtek 8310

Jediný na co sem zatím přišel, je nějak nezvládnuté automatické odpojování gprs což pro někoho může být problém pokud scheduluje replikace. Jinak symboly sou rozšířeny a ten WM10 fakt dobrý. A mám pocit že i starty jsou stabilnější a rychlejší. Od nového firmware sem nemusel nějak laborovat se startem.

<{POST_SNAPBACK}>


Jak ja poznam jakou verzi mam instalovanou? Mohl by sem nekdo pisnout, jak postupovat, kdybych chtel udelat update? Pripadne nejake screeny?

  • 0
Jenycek
ICQ: 296917876
email: web(dot)net(at)ramdata(dot)org
http://www.ramdata.org

Qtek 8310 + 1GB Kingmax

#8
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
Mno easy: na qtek.nu si stáhneš update, pozor link je v dokumentu. Potom si zazálohuješ data přes něco podobného jako sprite backup. A pustíš co sis stáhnul a ono se to samo flashne po pár klikách. Na startovací screeně vidíš čislo firmware které by mělo být 2.1.34.11.

  • 0

#9
Jenycek

Jenycek

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Location:Kladno, Czech Republic
  • Devices:Qtek 8310

Mno easy: na qtek.nu si stáhneš update, pozor link je v dokumentu. Potom si zazálohuješ data přes něco podobného jako sprite backup. A pustíš co sis stáhnul a ono se to samo flashne po pár klikách. Na startovací screeně vidíš čislo firmware které by mělo být 2.1.34.11.

<{POST_SNAPBACK}>


A jak je to s instalovanymi programy a nastavenim a veskerymi daty? Zustanou, nebo se pak musi obnovit ze zalohy? A co delat v pripade, kdyz bude pote telefon mrtvy? Ja kdyz pustim mobil, tak se mi ukazuje 1.2.32.11.

  • 0
Jenycek
ICQ: 296917876
email: web(dot)net(at)ramdata(dot)org
http://www.ramdata.org

Qtek 8310 + 1GB Kingmax

#10
koutnyp

koutnyp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Devices:MPX220
V případě že uděláš komplet backup tak se ti zachová vše. Co s tím když ti umře netuším. Snad provaz a k lesu? ;) mno asi jo protože qteky servisuje gsmobile.....

  • 0

#11
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon
Asi takhle - co máte za problémy s tou původní verzí? Chcete upgrade jen kvůli novému media playeru? Já mám těžce upravený systém, fůru drobností o které bych přišel a proto upgradovat zatím nebudu. Myslím že mi to prostě nic zásadního nepřinese...

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#12
shaowniq

shaowniq

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:SDA Eurotel

Hoj přítelé,
  tak nový firmware pro qtek 8010 alias SPII funguje docela dobře a co je hlavní tak už má opraveno přidávání slov do české T9. Heuréka

<{POST_SNAPBACK}>


co je zac ten Qtek 8010 ? mam SDA Eurotel (asi HTC Typhoon), pojde mi to ?
ozvite sa mi prosim, aj na mail, ak sa da, [email protected] ,dakujem

  • 0
e-mail: [email protected]
devices (chrono): Ericsson T10 - Ericsson R320 - Ericsson T65 - SonyEricsson T610 - SonyEricsson T630 >[u]Eurotel SDA / HTC Sonata

#13
shaowniq

shaowniq

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:SDA Eurotel
ako spravim zalohu ROM a ako ju potom nahodim naspat prosim ? ozvite sa mi, chcel by som vyskusat ten Qtek8010 ROM

  • 0
e-mail: [email protected]
devices (chrono): Ericsson T10 - Ericsson R320 - Ericsson T65 - SonyEricsson T610 - SonyEricsson T630 >[u]Eurotel SDA / HTC Sonata

#14
Tomas Kocanda

Tomas Kocanda

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Location:Prague, CZ
  • Devices:Samsung i600, HTC Typhoon

ako spravim zalohu ROM a ako ju potom nahodim naspat prosim ? ozvite sa mi, chcel by som vyskusat ten Qtek8010 ROM

<{POST_SNAPBACK}>


Nejdřív prosím asi den nebo dva čti fórum a pak teprve posílej dotazy.

  • 0
************************
Tomas Kocanda
Prague, Czech Republic
Samsung SGH-i600 (european version of BlackJack)
Eurotel Smartphone II (HTC Typhoon)
Eurotel Smartphone (HTC Tanager)
Nokia N70, N73
************************

#15
dusanm

dusanm

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Nedaří se mě stáhnout romku, neválí se někomu na disku ? Dík

  • 0

#16
unknown1979

unknown1979

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
prosim vas muze mi nekdo poradit odkud to stahnout?
mozna jsem slepej ale nemuzu to nikde najit, na nejake doporucene strance jsem nasel novinku ze qtek vyputil novou verzi, info tu(svedsky myslim) jenze to odkazuje donikam a dal jsem nic nenasel, mam jakousi snad uplne prvni verzi :)

  • 0

#17
sejrac

sejrac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

  • 0
ICQ: 97837214
ET Smartphone II

#18
unknown1979

unknown1979

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
tak zupdatovano a mms se stejnym nastavenim jako predtim funguji :)

  • 0

#19
Dara29

Dara29

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Qtek8010
Ahoj lidi,
může mi někdo sdělit, jestli po upgrade na tento firmware přístroj komunikuje v češtině či nikoliv. :)

Edited by Dara29, 13 January 2007 - 07:16 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users