Guest koutnyp Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 (edited) Hoj přítelé, tak nový firmware pro qtek 8010 alias SPII funguje docela dobře a co je hlavní tak už má opraveno přidávání slov do české T9. Heuréka Edited May 25, 2005 by koutnyp
Guest Tomas Kocanda Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Hoj přítelé, tak nový firmware pro qtek 8010 alias SPII funguje docela dobře a co je hlavní tak už má opraveno přidávání slov do české T9. Heuréka <{POST_SNAPBACK}> A kde jsi to stánul? Na té stránce s informacemi o update 2.1.32.11 nemůžu najít odkaz. Povedlo se ti udělat update a pak obnovit instalaci programů a nastavení ze zálohy nebo jsi to instaloval celé znovu? Jo a čeština pořád zkracuje SMSky nebo ne? T.
Guest koutnyp Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Mno zas tak sem to netestoval, ale musíte prvně stáhnout návod k instalaci a tam je link na stáhnutí. Co je pro mě cool je WM10 a česká T9 která umí vkládat.
Guest Tomas Kocanda Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Mno zas tak sem to netestoval, ale musíte prvně stáhnout návod k instalaci a tam je link na stáhnutí. Co je pro mě cool je WM10 a česká T9 která umí vkládat. <{POST_SNAPBACK}> Tak to mě nenapadlo. ;) Jdu na to...
Guest Majkl Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Tak jak? Všechno v pořádku? Máme do toho jít taky?
Guest koutnyp Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Jediný na co sem zatím přišel, je nějak nezvládnuté automatické odpojování gprs což pro někoho může být problém pokud scheduluje replikace. Jinak symboly sou rozšířeny a ten WM10 fakt dobrý. A mám pocit že i starty jsou stabilnější a rychlejší. Od nového firmware sem nemusel nějak laborovat se startem.
Guest Jenycek Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Jediný na co sem zatím přišel, je nějak nezvládnuté automatické odpojování gprs což pro někoho může být problém pokud scheduluje replikace. Jinak symboly sou rozšířeny a ten WM10 fakt dobrý. A mám pocit že i starty jsou stabilnější a rychlejší. Od nového firmware sem nemusel nějak laborovat se startem. <{POST_SNAPBACK}> Jak ja poznam jakou verzi mam instalovanou? Mohl by sem nekdo pisnout, jak postupovat, kdybych chtel udelat update? Pripadne nejake screeny?
Guest koutnyp Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Mno easy: na qtek.nu si stáhneš update, pozor link je v dokumentu. Potom si zazálohuješ data přes něco podobného jako sprite backup. A pustíš co sis stáhnul a ono se to samo flashne po pár klikách. Na startovací screeně vidíš čislo firmware které by mělo být 2.1.34.11.
Guest Jenycek Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Mno easy: na qtek.nu si stáhneš update, pozor link je v dokumentu. Potom si zazálohuješ data přes něco podobného jako sprite backup. A pustíš co sis stáhnul a ono se to samo flashne po pár klikách. Na startovací screeně vidíš čislo firmware které by mělo být 2.1.34.11. <{POST_SNAPBACK}> A jak je to s instalovanymi programy a nastavenim a veskerymi daty? Zustanou, nebo se pak musi obnovit ze zalohy? A co delat v pripade, kdyz bude pote telefon mrtvy? Ja kdyz pustim mobil, tak se mi ukazuje 1.2.32.11.
Guest koutnyp Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 V případě že uděláš komplet backup tak se ti zachová vše. Co s tím když ti umře netuším. Snad provaz a k lesu? ;) mno asi jo protože qteky servisuje gsmobile.....
Guest Tomas Kocanda Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Asi takhle - co máte za problémy s tou původní verzí? Chcete upgrade jen kvůli novému media playeru? Já mám těžce upravený systém, fůru drobností o které bych přišel a proto upgradovat zatím nebudu. Myslím že mi to prostě nic zásadního nepřinese...
Guest shaowniq Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Hoj přítelé, tak nový firmware pro qtek 8010 alias SPII funguje docela dobře a co je hlavní tak už má opraveno přidávání slov do české T9. Heuréka <{POST_SNAPBACK}> co je zac ten Qtek 8010 ? mam SDA Eurotel (asi HTC Typhoon), pojde mi to ? ozvite sa mi prosim, aj na mail, ak sa da, [email protected] ,dakujem
Guest shaowniq Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 ako spravim zalohu ROM a ako ju potom nahodim naspat prosim ? ozvite sa mi, chcel by som vyskusat ten Qtek8010 ROM
Guest Tomas Kocanda Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 ako spravim zalohu ROM a ako ju potom nahodim naspat prosim ? ozvite sa mi, chcel by som vyskusat ten Qtek8010 ROM <{POST_SNAPBACK}> Nejdřív prosím asi den nebo dva čti fórum a pak teprve posílej dotazy.
Guest dusanm Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Nedaří se mě stáhnout romku, neválí se někomu na disku ? Dík
Guest unknown1979 Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 prosim vas muze mi nekdo poradit odkud to stahnout? mozna jsem slepej ale nemuzu to nikde najit, na nejake doporucene strance jsem nasel novinku ze qtek vyputil novou verzi, info tu(svedsky myslim) jenze to odkazuje donikam a dal jsem nic nenasel, mam jakousi snad uplne prvni verzi :)
Guest sejrac Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Zkus to odtud: http://www.qtek.nu/sweden/produkter/8010/filarkiv.aspx
Guest unknown1979 Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 tak zupdatovano a mms se stejnym nastavenim jako predtim funguji :)
Guest Dara29 Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 (edited) Ahoj lidi, může mi někdo sdělit, jestli po upgrade na tento firmware přístroj komunikuje v češtině či nikoliv. :) Edited January 13, 2007 by Dara29
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now