Jump to content


Photo

Advent 4211 - IV HAD SO MANY PROBLEMS! NEED HELP!

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Jack_hill1993

Jack_hill1993

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
OK... since yesterday evening, i installed the bios update 1.09 for the Advent 4211 and i think something terrible went wrong. I saw all the operations come up in a CMD window, then i decided to restart so i did. Then when i restarted it did nothing. Nothing at all. So i heard about holding the button down thing for 20 seconds or so and still nothing but there was one change, without me holding down the button for 20 seconds, the screen flickers white for like a millisecond, and then when i do hold the button down, there is no flicker, or is this just a random error. Anyway NEED HELP! what are your thoughts? :excl:

  • 0

#2
hummel

hummel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

OK... since yesterday evening, i installed the bios update 1.09 for the Advent 4211 and i think something terrible went wrong. I saw all the operations come up in a CMD window, then i decided to restart so i did. Then when i restarted it did nothing. Nothing at all. So i heard about holding the button down thing for 20 seconds or so and still nothing but there was one change, without me holding down the button for 20 seconds, the screen flickers white for like a millisecond, and then when i do hold the button down, there is no flicker, or is this just a random error. Anyway NEED HELP! what are your thoughts? :excl:



Do u have the recovery disc and an external drive ? maybe u can use that then
just my 2 cents
greetz

  • 0

#3
pd.ryder

pd.ryder

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,308 posts
  • Gender:Male
  • Location:Gloucestershire, UK
  • Interests:Gadgets, gadgets, gadgets!!! Those aside, riding motorbikes, MotoGP & WSBK, clay pigeon shooting, martial arts - karate, aikido, Enshin Ryu iaido (sword), bo, battons etc, digital photography, Hi-Fi (currently Arcam/Linn setup), home cinema (Oh, and psychiatric nursing - but that's just work!)
  • Devices:HTC One (M8), Galaxy Nexus
  • Twitter:@pdryder
**Eek**

It sounds to me like you've witnessed a fatality...

My only suggestion is to visit the MSI Wind Forum but I guess you've already done that to get the BIOS update in the first place.

Has there been any progress since your first post back in April?

  • 0
HTC One (M8), big shiny sword...

"What happens to a politician if you give him Viagra?
He gets taller" - Jesse Duke, Hazzard County

#4
pd.ryder

pd.ryder

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,308 posts
  • Gender:Male
  • Location:Gloucestershire, UK
  • Interests:Gadgets, gadgets, gadgets!!! Those aside, riding motorbikes, MotoGP & WSBK, clay pigeon shooting, martial arts - karate, aikido, Enshin Ryu iaido (sword), bo, battons etc, digital photography, Hi-Fi (currently Arcam/Linn setup), home cinema (Oh, and psychiatric nursing - but that's just work!)
  • Devices:HTC One (M8), Galaxy Nexus
  • Twitter:@pdryder
I've been perusing the MSIWind forum today and stumbled upon this nugget.

I thought it might be what you need?

:D

  • 0
HTC One (M8), big shiny sword...

"What happens to a politician if you give him Viagra?
He gets taller" - Jesse Duke, Hazzard County

#5
tolley1973

tolley1973

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:advent 4211c

OK... since yesterday evening, i installed the bios update 1.09 for the Advent 4211 and i think something terrible went wrong. I saw all the operations come up in a CMD window, then i decided to restart so i did. Then when i restarted it did nothing. Nothing at all. So i heard about holding the button down thing for 20 seconds or so and still nothing but there was one change, without me holding down the button for 20 seconds, the screen flickers white for like a millisecond, and then when i do hold the button down, there is no flicker, or is this just a random error. Anyway NEED HELP! what are your thoughts? <_<

TRY REMOVING BATTERY FOR A FEW MINUTES THEM PUT BACK TOGETHER AND TRY REBOOTING

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users