Jump to content


Photo

[ROM] [AtomicMod] [ICS THEME]

* * * * * 11 votes

  • Please log in to reply
558 replies to this topic

#501
kee1986

kee1986

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Devices:orange monte carlo
Can I download this rom from anywhere else solid files not working for me

  • 0

#502
quest1on

quest1on

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Skate

Can I download this rom from anywhere else solid files not working for me

For me solid files not working too. Please upload this ROM on another fileshare. Thanks.
Best regards quest1on

  • 0

#503
kooseman

kooseman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Devices:HTC ONE X
When I'm in phone calls my mic volume is very low and the person on the other end of the call cannot hear me at all, is there a fix for this?

  • 0

#504
igibi

igibi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade
  • Devices:ZTE Skate,SE X8
Can someone tell me what is the name of that awesome music player used in this ROM?

  • 0
Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

#505
aamiel

aamiel

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo : ZTE skate
This a hardware issue. Return your phone if under warranty or search for repair instructions on the forum.

  • 0

#506
ArrowReplay

ArrowReplay

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Base Lutea2 ZTE SKATE
NICE ROM , BUT MY NETWORK DON'T WORK I HAVE MEDIONMOBILE please Help me Tillaz

  • 0

#507
mrvlhs

mrvlhs

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
The wi-fi always goes off when the screen goes off. Is this configurable? Can't seem to find it anywhere. I wish I could at least set a timer for something like 15min before the wifi gets cut off.

  • 0

#508
igibi

igibi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade
  • Devices:ZTE Skate,SE X8

The wi-fi always goes off when the screen goes off. Is this configurable? Can't seem to find it anywhere. I wish I could at least set a timer for something like 15min before the wifi gets cut off.


Ye you can turn that off so your Wi Fi stays on when screen goes off.When you are in Wi Fi settings go to advanced settings and there you have WiFi sleep policy,just set it to never switch to mobile data when screen goes to sleep.I hope this was helpful.

  • 1
Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

#509
mrvlhs

mrvlhs

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 95 posts
It worked like wonders! It was a well-hidden option, I would never find it by myself. Thank you very much!

  • 0

#510
guiguidu76

guiguidu76

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Staraddict
Nice rom.
But i would like a sim tools box like in this rom : Skatie by ceco.
I try to install the apk call Stk.apk extract from the rom of skatie by ceco but don't want install.
It is possible to install it by an other way ?

Attached Files


  • 0

#511
Redstarr1

Redstarr1

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 417 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leuven (Belgium)
  • Devices:Xperia S, ZTE Skate
I never used this app, but because Skatie and Atomicmod are both 2.3.5 it should work on Atomicmod as well. It probably just has to be a system app, so you have to copy the app using some kind of file explorer (with root access, like root explorer or es explorer), . I think Atomic already has one installed. Follow these steps:

- Copy the apk file to your system/app folder
- Long press the apk file and open the properties, from there choose "edit permissions". Depends on the file explorer how you do this but it's definitely there.
- In the permissions screen check "read" and "write" for user, for group and other only "read" is checked.
- Reboot your phone.
- After rebooting the app should already be installed.

Alternatively you could just install the app as you already did and then use Titanium backup or Link2SD to turn it into a system app. Reboot after doing that. That's the same as my earlier method, just a bit automated.

  • 0

#512
guiguidu76

guiguidu76

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Staraddict

I never used this app, but because Skatie and Atomicmod are both 2.3.5 it should work on Atomicmod as well. It probably just has to be a system app, so you have to copy the app using some kind of file explorer (with root access, like root explorer or es explorer), . I think Atomic already has one installed. Follow these steps:

- Copy the apk file to your system/app folder
- Long press the apk file and open the properties, from there choose "edit permissions". Depends on the file explorer how you do this but it's definitely there.
- In the permissions screen check "read" and "write" for user, for group and other only "read" is checked.
- Reboot your phone.
- After rebooting the app should already be installed.

Alternatively you could just install the app as you already did and then use Titanium backup or Link2SD to turn it into a system app. Reboot after doing that. That's the same as my earlier method, just a bit automated.


Thank you.
I tried your method but it don't works with the apk of Skatie rom.
I finally succeed to install it normally with the one in CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 rom.
This is the same application but i don't know why one can be install and the other not, maybe the apk is not created as the same method.

Edited by guiguidu76, 29 September 2012 - 11:48 AM.

  • 0

#513
MaDtech

MaDtech

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:ZTE Skate
Is there hungarian language?

  • 0

#514
Milosh94

Milosh94

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate
Hello all! As i see there are only good things told about this ROM, I'll buy the ZTE Skate in 2 maybe 3 days and i saw this nice upgrade for that phone. So I'm asking the moderators if they got time to e-mail me or send a private message, with instructions how to Instal this ROM and how to make a backup if something goes wrong so i can put it back on default settings, because i can't risk to destroy the telephone because I pay him monthly.

I look foward to your answer.

Edited by Milosh94, 03 October 2012 - 06:11 PM.

  • 0

#515
mi nombre

mi nombre

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Skate, Huawei u8110
Hi Tillaz
Is there any way to have this rom with the default android theme (i don't like ics themes if it isn't an ics rom :P ) ?
Thanks

  • 0

#516
mi nombre

mi nombre

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 109 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Skate, Huawei u8110
Milosh In this forum are all the tutorials needed to do this, read pinned posts

  • 0

#517
Joel Goodsen

Joel Goodsen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:LG P990
I'm very interested on this rom but it was impossible for me to run it.

When I flash the .zip there is an error. I read some coments with the same problem and the common answer is to delete the .zip file, rename it and flash it again, but error still happens.

I've been able to instal not last rom version, and it works great but with some bugs, but not the final version of this rom.

Maybe I have a problem with the external microSD but I tried also to flash the .zip from internal SD and the problem still there.

Do I have to make any changes on the microSD?

Thx in advance.

  • 0

#518
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,853 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Nexus 4

(i don't like ics themes if it isn't an ics rom) ?


lol, that makes no scene to me...

so you don't like the ics theme unless its on an ics rom? i cant see the difference...

if you want stock theme use skatie ROM ;)

  • 0

#519
Joel Goodsen

Joel Goodsen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:LG P990

I'm very interested on this rom but it was impossible for me to run it.

When I flash the .zip there is an error. I read some coments with the same problem and the common answer is to delete the .zip file, rename it and flash it again, but error still happens.

I've been able to instal not last rom version, and it works great but with some bugs, but not the final version of this rom.

Maybe I have a problem with the external microSD but I tried also to flash the .zip from internal SD and the problem still there.

Do I have to make any changes on the microSD?

Thx in advance.


Does this rom works on LG P990?

  • 0

#520
utternoob

utternoob

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chatham
  • Interests:Laughing at chavs, Formula 1, Football and general technology
  • Devices:Skate, OSD, GT-P1010
  • Twitter:@terrymalyon2
Nope

  • 0
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD

I may not know a lot, but there are others that do. If you have a problem, just ask

Sent with magic :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users