Jump to content


Photo

[ROM][GEN2/3][31.10.] CyanogenMod 9 - KonstaKANG (Android 4.0.4)

* * * * * 25 votes

  • Please log in to reply
1485 replies to this topic

#1441
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

Hi konstat,

why you don't add the fix for video thumbnail preview?

it will be great! ;)


the fix is already in eco cm9, why bother fixing it here? Now cm10 would be the way to go

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#1442
bezerra

bezerra

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Devices:Zte Blade

the fix is already in eco cm9, why bother fixing it here? Now cm10 would be the way to go


Because eco cm9 still miss some things.

  • 0

#1443
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

Because eco cm9 still miss some things.


what things? tell jventura and if he's in a good mood he'll try to implement those things you said or just simply make an add-on zip to replace to your needs.

If Ubuntu wasn't a pain in the ass in my computer, I'd be building roms too :b (ofc from konstat's sources), but to my likings and with the latest ganster patches and other great devs patches xD

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#1444
bezerra

bezerra

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Devices:Zte Blade

what things? tell jventura and if he's in a good mood he'll try to implement those things you said or just simply make an add-on zip to replace to your needs.


I/O schedulers for example

  • 0

#1445
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

I/O schedulers for example


if I recall the kernel in this cm9 build by konstat only has bfq and noop, just like eco cm9 and noop is a pretty good alternative to bfq, not that of a great improvement but good enough

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#1446
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

if I recall the kernel in this cm9 build by konstat only has bfq and noop, just like eco cm9 and noop is a pretty good alternative to bfq, not that of a great improvement but good enough


I forgot to mention that eco cm9 does not have the menu to change the i/O schedulers but you can change the scheduler in the build prop

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#1447
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

what things? tell jventura and if he's in a good mood he'll try to implement those things you said or just simply make an add-on zip to replace to your needs.

If Ubuntu wasn't a pain in the ass in my computer, I'd be building roms too :b (ofc from konstat's sources), but to my likings and with the latest ganster patches and other great devs patches xD


Then just install it in a virtual machine.

I'm curious though, what patches would you want to see added to KonstaT's sources that are not already in there?

  • 0

#1448
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

Then just install it in a virtual machine.

I'm curious though, what patches would you want to see added to KonstaT's sources that are not already in there?


its just the thumbnail fix, if someone could do a flashable zip with it I'd be glad. also, don't you lose performance on a vm while compiling?

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#1449
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

its just the thumbnail fix, if someone could do a flashable zip with it I'd be glad. also, don't you lose performance on a vm while compiling?


I'm working with CWM 6.0.2.3 atm. I'll check that patch out later.

Well, the performance isn't all that great but OTOH if you need to do something power consuming on your computer you can just pause the VM and restart it when you're done.

If you have a dual core with at least 2GB's you will not have a problem letting it run in the background.

Not more than you'd have with just running it as a separate process in a Linux setup.

Edited by Snap.IT, 21 December 2012 - 12:17 AM.

  • 0

#1450
96frozen

96frozen

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts

I'm working with CWM 6.0.2.3 atm. I'll check that patch out later.

Well, the performance isn't all that great but OTOH if you need to do something power consuming on your computer you can just pause the VM and restart it when you're done.

If you have a dual core with at least 2GB's you will not have a problem letting it run in the background.

Not more than you'd have with just running it as a separate process in a Linux setup.


ok thanks, haven't heard "otoh" in a looooooong time :)

  • 0
ROM: CM10 by KonstaT

CWM: GEN2 CWM 6.0.1.1 by Snap.IT

Thank all of the developers topics, rate them 5 stars, they are the people who are keeping your cellphone alive.

Thanks to KonstaT, Snap.IT, tilal6991, daemond, Ganster (this guy is specially awesome for fixing OMX on 4.x ROMS), burstlam and many others that I can't think of right now :D

#1451
jventura

jventura

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:ZTE Blade

I'm working with CWM 6.0.2.3 atm. I'll check that patch out later.


Snap.it, check this patch here in my github device_zte_blade https://github.com/j...eneration.patch

Apply it after applying the patch which fixes the video Hw decoding, with "git am 0001-xxx"

Edited by jventura, 21 December 2012 - 06:14 PM.

  • 0

#1452
Surgat

Surgat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hi, I'm trying to flash this onto my ZTE Blade and I'm unable to boot the TPT image. I have now a Gingerbread ROM called Codename GingerX, and when I try to start my phone with Vol+ and Menu pressed and the image folder on every partition in my sdcard (Gen2 TPT, as my phone is European and sold with Froyo, Mr Pigfish confirmed it) I just get the android logo and then MIUI splash image. So, it boots right into the installed android instead of starting TPT to let me use CMW.

I have tried a different sd card and also Gen1-to-Gen2 TPT just in case; the former did the same and the latter gave error messages, as expected.

Anybody any ideas? Thanks in advance!

  • 0

#1453
dendev

dendev

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE blade

Hi, I'm trying to flash this onto my ZTE Blade and I'm unable to boot the TPT image. I have now a Gingerbread ROM called Codename GingerX, and when I try to start my phone with Vol+ and Menu pressed and the image folder on every partition in my sdcard (Gen2 TPT, as my phone is European and sold with Froyo, Mr Pigfish confirmed it) I just get the android logo and then MIUI splash image. So, it boots right into the installed android instead of starting TPT to let me use CMW.

I have tried a different sd card and also Gen1-to-Gen2 TPT just in case; the former did the same and the latter gave error messages, as expected.

Anybody any ideas? Thanks in advance!


Remove your battery for some seconds then put it back and retry.

  • 0

#1454
Surgat

Surgat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:ZTE Blade
I did that every time I tried, for 30 secs... anything else?

  • 0

#1455
doraft

doraft

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:ZTE Blade
By now, I have tried out all of your roms (2.3.5, 4.0.4, 4.1.2 and 4.2.1). They are all good, but I have chosen to stay with this one (4.0.4), because it feels the smoothest and the quickest of them all. It is reasonably stable, lacks major problems and even has Youtube HQ, all this makes it suitable for everyday use.

Blade is getting old and with all these new phones coming out, it is really hard to keep up with them, but with your rom, Blade is not far behind and lives on.
Making roms can't be easy and must require lots of work, knowledge and time. So I would really like to thank you for the work you have done!

  • 1

#1456
reedo_17

reedo_17

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus4,Blade,CrescentY300MotoG
  • Twitter:@@Ollie_Reed17
Hi KonstaT
I know you aren't working on the ICS but i noticed on both of your jellybean roms updates (4.1.2 and 4.2.1), they both included this change:

backported USB gadget driver from msm-3.0 kernel (thanks to WaylandACE)
  • fixed native USB tethering
  • fixed issues with apps failing because of borked usb0 interface (e.g. network speedtest apps)
Is there any chance of you updating ICS with this change?

Edited by reedo_17, 02 January 2013 - 09:38 PM.

  • 0

#1457
leripe

leripe

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
Is there a way to modify default android keyboard settings, other than in the current settings. I personally dont like that it puts ":" right after a word like this "word:" even when i use space, and i would also like to remove the automatic space after the ":" mark.

  • 0

Current phone:

 

S4 mini lte

 

Blade III

Blade I


#1458
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 374 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
No such settings, this is stock app. If you want settings, use custom keyboard app from Play Store (Smart Keyboard for ex.).

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#1459
masterlud

masterlud

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Globul Z3 (ZTE Blade)
is there a way to work speedtest in this rom, because in CyanogenMod 10.1 work. but not here. only asking but I want answered if possible

  • 0

#1460
leripe

leripe

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male

is there a way to work speedtest in this rom, because in CyanogenMod 10.1 work. but not here. only asking but I want answered if possible

try xtremelabs speedtest from play

  • 0

Current phone:

 

S4 mini lte

 

Blade III

Blade I





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users