Jump to content


Photo

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]


  • Please log in to reply
2442 replies to this topic

#1261
Andymac1969

Andymac1969

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:East Anglia
  • Devices:LG G2, Moto G
I upgraded to R4 on a clean install, added all my apps, running sweet as a nut, flashed R5, and now I cannot open the Play Store? I have wiped its cache and forced closed it, but it just will not open, anyone else have a problem with this?

Andrew

Edit, looks like i need to re flash the Gapps

Edited by Andymac1969, 01 December 2012 - 11:08 PM.

  • 0

#1262
Davidoff59

Davidoff59

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,317 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Francisco, G300
never had any 3g reboot in R1-R5 here.

  • 0

#1263
Loki86

Loki86

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 278 posts
  • Gender:Male
  • Location:Terni
  • Devices:Orange San Francisco
if i update form r3 to r5 with ota updater i lose something like conctacts or sms?

  • 0
ZTE blade: OLED black gen1-->gen2 v10f
clockwork: v6.0.1.1 touch
current rom: CM10.1 KonstaT

#1264
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC

if i update form r3 to r5 with ota updater i lose something like conctacts or sms?

No

  • 0

#1265
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,891 posts
  • Gender:Male
Battery statistics going crazy!

Attached File  uploadfromtaptalk1354408596798.jpg   45.54KB   68 downloads

The battery is going nice and smooth, then suddenly it drops :blink:

Battery statistics seem really inaccurate on CM9, so I don't really need to worry about it... or do I?

EDIT: This report is from R3. I should probably update before I report anything :P

Edited by kyan31, 02 December 2012 - 12:39 AM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1266
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC

Battery statistics seem really inaccurate on CM9, so I don't really need to worry about it... or do I?


01/12/2012 - R4

  • Proprietary: redo all blobs from B952
  • GPU: disable skia lcdtext rendering to reduce text corruption - this seems fixed in jellybean
  • GPU: Qualcomm settings changes
  • Dalvik: Changes to heap size and growth limit
  • Wi-Fi: fix null pointer dereference crashes
  • Framework: disable hardware features that aren't fully functional - Wi-Fi direct, USB host
  • Framework: remove power profile, should fix battery issues (will kill battery stats for now)

Probably related to the line in bold.

  • 0

#1267
carrthee89

carrthee89

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Lg optimus one Ascend G300
Touch is much more responsive than r3.. or its just a placebo? Also I was using framework tool app in r3 for changing animations.. but now in r5 its not working?

  • 0

#1268
tracasan

tracasan

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania
  • Devices:huawei g300; lg p500
After the update google play kept giving me "no connection error" so i did a full wipe and reinstalled everything. Everything works fine except the google.ro mobile site that keeps refreshing every 3 seconds. This only happens on the default browser though(chrome and opera display it fine)

  • 0

#1269
ovecka

ovecka

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
Are you telling me that I am the only one who can't keep the phone online for more than a few minutes on 3G network?

  • 0

#1270
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
Just wow! R5 is just incredible. The screen is so fast. And stays like it after some serious hammering. *we are not worthy*

  • 0

Posted Image


#1271
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
dazo does fix the fast battery drain on 3g?

  • 0

#1272
yayane

yayane

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300 / Hyundai T7

dazo does fix the fast battery drain on 3g?

3g can drain a battery, it greatly depending on network quality. Try switching to 2g when you don't specifically need 3g speeds and your battery should be much better. You can get loads of apps that allow fast toggle between 2 and 3g modes for this exact reason.


  • 0
CM9 R9

#1273
ursman

ursman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 47 posts
  • Devices:huawei ascend g300
Hello! How is the sound in the head set when you are talking in the phone? I tried Tillaz's infusion B07 and the sound is clearer than on CM9. Nothing else to report. I used CM9 R3 for a full week and had no problem of any kind. It's a fantastic Rom.

  • 0

#1274
peterck

peterck

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts
  • Gender:Female
  • Devices:Huawei Ascend G510-100

Hello! How is the sound in the head set when you are talking in the phone? I tried Tillaz's infusion B07 and the sound is clearer than on CM9. Nothing else to report. I used CM9 R3 for a full week and had no problem of any kind. It's a fantastic Rom.

but have you tried the new the CM9 R5 yet before your comparing the two
:huh:.

Edited by peterck, 02 December 2012 - 09:01 AM.

  • 0

#1275
GeryEmreiss

GeryEmreiss

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
After OTA to R4 and after that to R5, I have theese artifacts in some apps.
Posted Image

  • 0

#1276
PixelPixie

PixelPixie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
Installed r3 yesterday over a factory reset and received the r4 and r5 ota updates without any problems, really impressed, everything seems fast and responsive. After a good few hours hard use still had 130MB+ of ram, not the 20 or 30mb the same sort of use on B936 would of left me.
Did get a bit of text corruption in the play store like the post above, re launching it seemed to sort it.
Overall first impressions seem really good. Thanks a lot all involved :-)

Edited by PixelPixie, 02 December 2012 - 09:23 AM.

  • 0

#1277
brummieboi

brummieboi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Birmingham
  • Devices:G300
Hello. Just wanted to add my thanks for the time and effort put into the development of this ROM and the information that is put into the user guides. I've installed the latest CWM recovery tool and CM9, both being very straightforward.

I have WIFI freezes when toggling and also at boot up. Even with R5. My own workaround is to temporarily disable the WIFI on my router, complete work required on phone, reboot and then re-enable the WIFI on the router. Saves having to pull battery / re-flash etc. Any further advice on this would be well received.

Apart from that, very impressed with the speed and responsiveness of the ROM. Way beyond anything that was capable of stock. Regards...

  • 0

#1278
djuroue

djuroue

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 280 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Alcatel OT-6030X, Nokia N85
Upgraded OTA R5 this morning, and i noticed that transitions of launcher and scrolling notification bar up and down is not so smooth like in R3. For me R3 did the job, not a single hang, freeze or random reboot!

I will revert to R3..


p.s. sorry for not being on irc, have some family busines, so i dont have time :P

  • 0

Like and use my Huawei G300 Facebook page :

https://www.facebook...500555660012245

5979.gif
47648.gif
39369.jpg
23706kl7.gif
7232ky4.jpg


#1279
marcioo

marcioo

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
I don't understand, in R3 Dead Trigger works really good, with no problems but now in R5 there is the same problem that I have it before... (with transparent delay)

  • 1

#1280
fraska

fraska

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Interests:Informatics, Smartphones, Android, Modding, etc
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@favaroooo
Update to R5 without wipe and i don't see bugs, I'll hope in a battery stats fix

  • 0

Posted Image


Google Nexus 4
ROM: Android 4.3 JWR66J | Recovery: Stock | Radio: 2.0.1700.84 | Kernel: franco.Kernel




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users