Jump to content


Photo

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]


2398 replies to this topic

#1681
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
also you can put it on 800000 bitrate like on infusion.
DONT WORK as good it possible!


Now i got good Video quality and very good sound :) (On infusion the sound sucks realy! it used armb code or something like that)

Edited by Pain_Deluxe, 30 December 2012 - 07:46 PM.

  • 0

#1682
rob4x4

rob4x4

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 326 posts
  • Gender:Male
  • Location:GPS off
  • Devices:Nexus 4,Tesco Hudl
Can anyone help me get bluetooth connection working on CM9 R5?
I can connect to my PC and send files from my PC to the phone, but I can't send from the phone to the PC (running Window 7).
It says I need device drivers for the Ascend G300, but I can't find them anywhere.
Thanks in advance!

  • 0

#1683
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Got the same problem, use airdroid

  • 0

#1684
Redflake

Redflake

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300

In this forum: people asking for a release and they don't know what it would even contain.


I expect they think it would be better in some way?

  • 0

#1685
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
Posted Image

  • 0

Posted Image


#1686
rob4x4

rob4x4

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 326 posts
  • Gender:Male
  • Location:GPS off
  • Devices:Nexus 4,Tesco Hudl

Got the same problem, use airdroid


Thanks! Works great!

  • 0

#1687
Fukoh

Fukoh

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Huawei G300
I have a really strange problem, the phone only "accepts" https data. both in 3G and wifi, so i can search in google or use whatsapp but can not enter web in http or use apps that doesnt use https

i suppose its a configuration problem since cm9 was working good for 1 day and suddenly this started to happend whitout changing anything, i was just using chrome when this started to happend

edit: get fixed by rebooting lol

Edited by Fukoh, 31 December 2012 - 08:47 PM.

  • 0

#1688
sapolini

sapolini

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Hi! When I connect my phone via USB to my WIndows7 PC, how can I do to see the SD card and internal memory as EXTERNAL MEMORY DEVICES and not as PORTABLE DEVICE? With other roms and the stock one, I see the sd card normally. But with this rom i can't see many folders, copy 2 things and the same time, etc.

Thank you for any help ;)

  • 0

#1689
joandrade

joandrade

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@0xJoao

Hi! When I connect my phone via USB to my WIndows7 PC, how can I do to see the SD card and internal memory as EXTERNAL MEMORY DEVICES and not as PORTABLE DEVICE? With other roms and the stock one, I see the sd card normally. But with this rom i can't see many folders, copy 2 things and the same time, etc.

Thank you for any help ;)


Go to your Settings app, open the Storage category, press menu and then USB computer connection. There, change it to Mass Storage.

  • 2
If I helped you, hit the green rep button. :)

#1690
sapolini

sapolini

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
<

Hi! When I connect my phone via USB to my WIndows7 PC, how can I do to see the SD card and internal memory as EXTERNAL MEMORY DEVICES and not as PORTABLE DEVICE? With other roms and the stock one, I see the sd card normally. But with this rom i can't see many folders, copy 2 things and the same time, etc.

Thank you for any help ;)


Thank you very much! If could not really manage with the multimedia storage option ;)

  • 0

#1691
Buttmonk3y

Buttmonk3y

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
Quick question, anyone suffering with a problems with the SD card? Basically ill have things installed to the SD card and after a few days it then tells me that the apps on the SD card are not installed and then i lose access to everything on the SD card. I have installed CM10 on to the same phone and not had the problem so dont think its the SD card itself.

Thanks for any help in advance.

  • 0

#1692
mr_mufy

mr_mufy

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TICs/Electronics.
    Btt
  • Devices:ZTE - Blade / Huawei G300
HI.

I have installed the R5 version, but i can't send any MMS and the notifications led don't work...

Has this options on R3 working?

  • 0
Mr_mufy

#1693
Romu_Android

Romu_Android

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 263 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
  • Interests:Android - iOS Jailbreaking
  • Devices:Galaxy Note 3 - Nexus 7
Try a full wipe and reinstall the rom, because notifications led work in R5

  • 0

#1694
mr_mufy

mr_mufy

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TICs/Electronics.
    Btt
  • Devices:ZTE - Blade / Huawei G300
I have done that.
Full wipe, cleaner delvic cache.
format system and emmc.

And the leds don't work...
I will give a try again. But i have this problem times ago. And the MMS. don't work too.

  • 0
Mr_mufy

#1695
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

I have done that.
Full wipe, cleaner delvic cache.
format system and emmc.

And the leds don't work...
I will give a try again. But i have this problem times ago. And the MMS. don't work too.


LED works completely fine on CM9. Maybe your LED light is broken :P

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1696
mr_mufy

mr_mufy

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TICs/Electronics.
    Btt
  • Devices:ZTE - Blade / Huawei G300
Nope.
I have Infusion ROM and it works....
but i hate the stupid error about Sound.

  • 0
Mr_mufy

#1697
Feahnor

Feahnor

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Blade S, Huawei G300
  • Twitter:@jmphotos
Does CM9 support EAP-SIM wifi authentication?

  • 0

#1698
rob4x4

rob4x4

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 326 posts
  • Gender:Male
  • Location:GPS off
  • Devices:Nexus 4,Tesco Hudl
Anyone got problems selecting widgets in CM9 R5? I cant open the widget tab in the App draw.

  • 0

#1699
Caglio

Caglio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Worked fine for me when I was on CM9 r5. Have you been using the ROM long or just installed it?

  • 0

#1700
rob4x4

rob4x4

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 326 posts
  • Gender:Male
  • Location:GPS off
  • Devices:Nexus 4,Tesco Hudl

Worked fine for me when I was on CM9 r5. Have you been using the ROM long or just installed it?

Well its probably my own fault as I had CM9 then flashed CM10 over top, then rolled back to CM9 via Nandroid. I'm waiting for the next release of CM10 before I do a complete clean install with full wipes.
I just couldn't remember if I ever had access to the widgets in CM9 as I built my homescreen from a Nova launcher backup.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users