Jump to content


Photo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]


  • Please log in to reply
2264 replies to this topic

#2141
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
Will there be updates of this rom Dazzo? No, this is not eta question, only question is whether ever be update...

If anyone thinks that this is eta question, sue me to court for eta issues... :angry2:

  • 0

#2142
hogancz

hogancz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
I use this rom for 2 months and it is best rom I have seen so far. Battery life is around 5 days, with other roms its 2 days.
The only problems are occasional restarts and sometimes screen gets rendered into notification area.

  • 0

#2143
panin.vova2012

panin.vova2012

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Huawei G300
Some of the releases is better?, and then reviews the feeling that with the new update becomes worse and worse.

  • 0

#2144
drama20050202

drama20050202

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 114 posts

I use this rom for 2 months and it is best rom I have seen so far. Battery life is around 5 days, with other roms its 2 days.
The only problems are occasional restarts and sometimes screen gets rendered into notification area.


can you post a screenshot with youre battery life please? how can you get 5 days on battery life? what's the secret?:D

  • 0

#2145
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne

can you post a screenshot with youre battery life please? how can you get 5 days on battery life? what's the secret? :D


not using ur phone, thats the secret

  • 1

#2146
drama20050202

drama20050202

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 114 posts

not using ur phone, thats the secret


:)) hillarious :)) i;m obsessed with my phone...i can't let it go out of my hands:))

ps / my english sock's:))

  • 0

#2147
Disease8

Disease8

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:g300
Hi guys I am new to the G300 and also this forum so HELO!
I just bought the g300 new yesterday and was trying to get clockworkmod and a decent custom rom on there asap so I can start using the phone. I liked the look of this rom but whenever I try to install using clockworkmod it gives me an error about the signature not verifying?? Any ideas please? I havent had any luck installing any roms through the recovery. I have official ICS on there at the moment.
Any help would be great thanks!

  • 0

#2148
Disease8

Disease8

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:g300
All sorted I re rooted it made sure I had clockworkmod on there and downloaded the rom again and tried again. Thanks will try it out I hope its stable enought to use regularly! Will the OTA updates work to keep me up to date with your latest?

OUCH!
Al the GAPPS are crashing over and over again! Setup wizard, gapps everytihng! Just a blanck screen! Will try again making sure I wipe everything but I did definitely do that! Why is this rom so hard to install....

Just tried to install Electra and this worked just fine so not sure why this one didnt....

  • 0

#2149
dfvt

dfvt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy tab 7 Ascend g300
  • Twitter:@dfvtavares
I have tried this rom and shendu. cm10 is better in almost all things, I get better fps on video playback on shendu and game performance is also a little better on shendu

Edited by dfvt, 25 April 2013 - 12:20 PM.

  • 0

#2150
subbrn2

subbrn2

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
  • Gender:Male
  • Location:porto,portugal
  • Devices:huawei u8815

I have tried this rom and shendu. cm10 is better in almost all things, I get better fps on video playback on shendu and game performance is also a little better on shendu

this is best shendu rom http://www.htcmania....ad.php?t=542565

  • 0

#2151
linuxmount

linuxmount

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:huawei
What is the problem or bug in this version?

of course compared with the official rom 4.0.3

  • 0

#2152
soul_0830

soul_0830

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G510 - 0200
Thanks for the new update Dazzozo,

For some reason CM10 is more stable then CM10.1. But I like both the versions so going back and forth from CM9-CM10.1.

  • 0

#2153
relvas18

relvas18

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Auto brightness is fixed?

  • 0

#2154
blacksh4dow

blacksh4dow

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Ascend G300, Galaxy mini
Probably yes, it works in 10.1, but chceck yourself.

  • 0

#2155
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
Thanks for update... :)

  • 0

#2156
wqqpp007

wqqpp007

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:U8818
thanks

  • 0

#2157
jake460

jake460

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Isle of Skye, Scotland
  • Devices:HTC ONE, galaxy S2
thanks for update, working great.

  • 0
wife's Galaxy S2, my HTC ONE- rom android revolution HD 12.1
galaxy tab 2 7-rom cm 10.1, ipad2 jailbroken, galaxy player 5.0- rom CM10.1

#2158
2345lug

2345lug

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Huawei u8815
I upgraded from r6 to r7 with no wipes. All is great, but autobrightness still not working.

  • 0
Sorry for my bad english! =)

#2159
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
Maybe you need to do wipes? I do not does brighnes realy works, I'm flashing rom just now...

Edit:

I'm not shure does auto brightnes works, but i have glitches when turning wifi on, problem was in older builds too... :(

Edited by Pyntux, 29 April 2013 - 08:50 AM.

  • 0

#2160
Javed Islam

Javed Islam

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:Huawei Acsend G300
Do i have to do these?
"Wipe data/factory reset
- Wipe cache partition
- Mounts: Format System, Cache, Cust, Data
- Advanced: Wipe Dalvik cache, battery stats if you have them, Reboot recovery" ? Please reply quick

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users