Jump to content


Photo

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

* * * * * 69 votes

3448 replies to this topic

#3081
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

KonstaT is the best!

Only problem I have with this awesome ROM is Bluetooth not working. I've tried Aeroplane ON/OFF (while BT was set ON) but still nothing.
Before this ROM I had Eco CM9 and BT was ok. Any ideas?

Turn bt on from toggle, not from settings.

  • 0

#3082
bobik180

bobik180

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade II
Hi
I have some question how long is battery life in new realese?? i speaking about 5-6 h in day now i have cm7 and battery not die me very quick :)

sry for my english it's not my first language.

  • 0

#3083
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Hi
I have some question how long is battery life in new realese?? i speaking about 5-6 h in day now i have cm7 and battery not die me very quick :)

sry for my english it's not my first language.

I can live one day with it. So nights at the charger, then its fine. If you use much data, you can drain your battery empty in 3 hours, in minimum screen brightness. But maybe my battery isnt the best at all, 2 years old :D

  • 0

#3084
Pigeonaras

Pigeonaras

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade
Does this ROM support ext partition to sdcard ???

  • 0

#3085
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Does this ROM support ext partition to sdcard ???

Yes

  • 0

#3086
Pigeonaras

Pigeonaras

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade
I have installed the ROM without partitioning my sdcard.
I have a 4gb sdcard. How can I do it now?
Also partition it to ext3?
And how many MB is recommended?

Thank you...

  • 0

#3087
Roeloff

Roeloff

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:ZTE Blade

@KonstaT: interesting infos appeared :) http://www.cyanogenm...-10-1-1-release


Could these security patches be added using a CWM zip update file?

  • 0

#3088
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

I have installed the ROM without partitioning my sdcard.
I have a 4gb sdcard. How can I do it now?
Also partition it to ext3?
And how many MB is recommended?

Thank you...

Just backup sd and then partition via cwm. You should know how much apps do you install, so I cant say how big should it be.

  • 0

#3089
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 391 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
First I recommend you to buy a new, fast class10 SD card - 8 GB or 16 GB, slow 4 GB card is the last thing this phone needs. 512 MB ext2 or ext4 partition is good if you don't install many apps, 1GB - if you do. You will need to install some A2SD solution, there is no integrated A2SD in the ROM. Mounts2SD or Cronmod, for example.

Edited by elrond_bs, 13 July 2013 - 04:42 PM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#3090
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 391 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
4GB is fine, if it's at least class6. Capacity is not the problem, speed is! Our phone is slow as it is, a slow card would make it even slower. 4GB cards are old (no longer produced) and usually slow, that's why I recommended new 8 or 16GB card. Both 8GB & 16GB cost nearly the same money, so 16GB is better.

Edited by elrond_bs, 14 July 2013 - 12:28 AM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#3091
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

4GB is fine, if it's at least class6. Capacity is not the problem, speed is! Our phone is slow as it is, a slow card would make it even slower. 4GB cards are old (no longer produced) and usually slow, that's why I recommended new 8 or 16GB card. Both 8GB & 16GB cost nearly the same money, so 16GB is better.

Actually, our blade doesnt have much power to open apps quickly. I use slow 2gb card, with ext partition, and apps loads as fast, while I doesnt use se ext(Apps are installed on internal memory) So, I think its minimal difference, do I have class 4 or 10 card, while talking about sd ext. Swap is different thing.

  • 0

#3092
herzblutnord

herzblutnord

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:Zte Blade
Hay guys, the Instagram Video function doesen't work for me with this rom :) (i just can't record them, it crashes)
is there any fix for that? would be cool if anybody would know something :)

  • 0

ZTE BLADE with Cyanogenmod 10.1 and Nova Launcher


#3093
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 391 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Actually, our blade doesnt have much power to open apps quickly. I use slow 2gb card, with ext partition, and apps loads as fast, while I doesnt use se ext(Apps are installed on internal memory) So, I think its minimal difference, do I have class 4 or 10 card, while talking about sd ext. Swap is different thing.

The difference is when most things are moved to SD card. The SD card have to read: the apk file, the dalvik cache and the normal SD contents (app data should be left on internal). So for plain apps, there might not be much difference, but for apps, that hold more data, it's important.

Edited by elrond_bs, 14 July 2013 - 09:35 PM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#3094
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

The difference is when most things are moved to SD card. The SD card have to read: the apk file, the dalvik cache and the normal SD contents (app data should be left on internal). So for plain apps, there might not be much difference, but for apps, that hold more data, it's important.

I had before slower sdcard with sd-ext(everything moved to it), now I dont use blade as daily, its just for hacking and theming, so I dont need sd-ext anymore. Theres no difference with app openning speed. So thres no case how fast you sdcard is, because Blade itself is so slow

  • 0

#3095
Pranav Jindal

Pranav Jindal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Computers, Coding, Internet, Android, Smart Business.
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade Gen2)
thanks for the greatest rom for our phone...

friends- new google maps work awful on our phone.. is it just me or same for everyone??

lots of flickering, and damn slow..

  • 0

Proud user of ZTE Blade :)
A big Thanks to all the Developers and communities for such an immense support for our Device.
Especially to KonstaT, Daemond, Ganster, Zeelog and all others at Cynogenmod...
Current ROM- CyanogenMod 10.2 (Android 4.3.1)- KonstaT
Current Recovery- ClockWorkMod 6.0.2.7- KonstaT
Coupled with a 16 GB SanDisk Ultra®MicroSDHC™ partitioned into 1 GB ext, 256 MB Swap & Rest for FAT32.
For Music, best budget companion Philiphs- In-Ear SHE3570BK


#3096
johnnyjoe

johnnyjoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:ZTE Blade Gen 2 (Sapo a5)
Hi!

I've tried sometimes to install the new build, but with no luck.

I've always get the error "com.android.phone was interrupted". I have the sim card inserted, and It's working with no problems with the build before this last one.

I've wiped the cache and dalvik (i wiped dalvik with the zip file to do it because I use int2ext+).

The only way I've managed to intall the room was doing also a factory wipe, but than I've got to install all apps and such, and I've did restored my backed up rom.

Can any app like lockscreen policy, greenify, or other, have to be unistalled before I try to update to the new build?

Can anyone help me, please?

Kind regards! : )

  • 0

#3097
miguel_blade

miguel_blade

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte blade (gen2)

I've tried sometimes to install the new build, but with no luck.

I've always get the error "com.android.phone was interrupted". I have the sim card inserted, and It's working with no problems with the build before this last one.

I've wiped the cache and dalvik (i wiped dalvik with the zip file to do it because I use int2ext+).

The only way I've managed to intall the room was doing also a factory wipe, but than I've got to install all apps and such, and I've did restored my backed up rom.


Try to format the system partition, then wipe data & cache and flash again.

  • 0
CM 10.1 by KonstaT

#3098
matcho13579

matcho13579

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Devices:Samsung i9000, ZTE Blade
  • Twitter:@matcho13579

Hi!

I've tried sometimes to install the new build, but with no luck.

I've always get the error "com.android.phone was interrupted". I have the sim card inserted, and It's working with no problems with the build before this last one.

I've wiped the cache and dalvik (i wiped dalvik with the zip file to do it because I use int2ext+).

The only way I've managed to intall the room was doing also a factory wipe, but than I've got to install all apps and such, and I've did restored my backed up rom.

Can any app like lockscreen policy, greenify, or other, have to be unistalled before I try to update to the new build?

Can anyone help me, please?

Kind regards! : )

Uninstall some of your apps first before the upgrade, this error is showing when there's no space left on /data partition

  • 0

#3099
johnnyjoe

johnnyjoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:ZTE Blade Gen 2 (Sapo a5)
Hi!

I've tried to format system partition, then wipe cache, dalvik, and the install rom+gapps. No luck, same "com.android.phone was interrupted" error.

In freespace app, I have 200+ megas of free space on the data partition - I'm using int2ext+.

I could do a fresh install, but even with titanium backup, I was having trouble restoring my apps, it freezes.

Thanks for the help! : )

  • 0

#3100
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Hi!

I've tried sometimes to install the new build, but with no luck.

I've always get the error "com.android.phone was interrupted". I have the sim card inserted, and It's working with no problems with the build before this last one.

I've wiped the cache and dalvik (i wiped dalvik with the zip file to do it because I use int2ext+).

The only way I've managed to intall the room was doing also a factory wipe, but than I've got to install all apps and such, and I've did restored my backed up rom.

Can any app like lockscreen policy, greenify, or other, have to be unistalled before I try to update to the new build?

Can anyone help me, please?

Kind regards! : )

Try to redownload whole rom too.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users