Jump to content


Photo

[Tool]AIO Tool for San Diego and xolo

- - - - -

1296 replies to this topic

#1261
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

i have the same problem.....can anyone help me using vnc viewer

Read through all 3 pages of http://www.modaco.co...n-xolo-ics-rom/

  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#1262
kalsi20

kalsi20

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hi, abit of a noob question and i apologize in advance if this has been asked before. I basically used the AIO tool and backed up my data. I then decided to deodex my phone and bricked my phone in the process. During the process of unbricking i tried restoring factory data, this wiped all my data and did not help in the unbricking. After a long day i unbricked my phone, succesfully deodexd and changed the theme.

So....Isit possible for me to restore the data i previously backed up, if so how? ... ive tried using the tool (press 37....OK....but as soon as i right my saved backup file name as it asks me to...the writing simply disappears on the tool and im back to "Please make your decsion: ". I appreciate any help on this, its not extremely important to me, but i did have pictures etc i dont mind getting back. Once again, sorry ifits been asked before.


EDIT: FOUND EVERYTHING. IT WAS ALL ON MY PHONE ALL ALONG LOL. APOLOGIES.

Edited by kalsi20, 16 August 2013 - 12:50 PM.

  • 0

#1263
Roger Barnett

Roger Barnett

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Pulse 8220, OSD
I've successfully used Ricky's tool to root, enable SD card. But I tried to use the option install the flibblesan stock pack and all that happens is after the phone reboots it gets stuck on the xolo screen, at which point I have to enter recovery and re-install xolo using update.zip.
Does anyone know what I'm doing wrong?
The main reason for wanting to install the stock pack is to remove social gallery; advice on how to do that would also be appreciated if I can't solve the stock pack issue.

Thanks

  • 0

#1264
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

I've successfully used Ricky's tool to root, enable SD card. But I tried to use the option install the flibblesan stock pack and all that happens is after the phone reboots it gets stuck on the xolo screen, at which point I have to enter recovery and re-install xolo using update.zip.
Does anyone know what I'm doing wrong?
The main reason for wanting to install the stock pack is to remove social gallery; advice on how to do that would also be appreciated if I can't solve the stock pack issue.

Thanks

If I remember rightly you need to install it first thing after rooting a new install. I think flibblesan updated it due to a typo at the start, the updated sandiego.bat with other typos corrected can be found here :- http://www.modaco.co...40#entry2128458


You did download the stock pack I'm presuming? There's updated setup32.bat & setup64.bat files there if not which work correctly.

  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#1265
Roger Barnett

Roger Barnett

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Pulse 8220, OSD
I think you've directed me towards the updated san diego.bat for the purposes of another post, not so long ago (rooting - I think, which now works thx).

But.. you'd be wrong to presume I had downloaded the stock pack!! (I assumed it was all part of the AIO tool folder! : $ )
Thanks for pointing that out - will I find the stock pack linked from the topic 'Stock pack'? (I'm sure I looked but couldn't find anything). Will have another look.

Thanks

EDIT: I sorted it out in the end by running setup32.bat and downloading the flibblesan stock pack from dropbox.

Edited by Roger Barnett, 13 September 2013 - 10:41 PM.

  • 0

#1266
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

I think you've directed me towards the updated san diego.bat for the purposes of another post, not so long ago (rooting - I think, which now works thx).

But.. you'd be wrong to presume I had downloaded the stock pack!! (I assumed it was all part of the AIO tool folder! : $ )
Thanks for pointing that out - will I find the stock pack linked from the topic 'Stock pack'? (I'm sure I looked but couldn't find anything). Will have another look.

Thanks

EDIT: I sorted it out in the end by running setup32.bat and downloading the flibblesan stock pack from dropbox.

Cool, that's why I linked the updated bat files for downloading just in case. The original setup32. bat (and 64 bit version) had "issues". As you now know the AIO tool doesn't automatically download everything, if you don't intend to deodex for instance (I would definately give that one a miss) you don't need to download the files.
I would only download options 1, 2, 3 & 12.

  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#1267
sachinbadol0

sachinbadol0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

thanks  a lot...its work superb.....thanks BlueMoonRising


  • 0

#1268
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

thanks  a lot...its work superb.....thanks BlueMoonRising

Lol, always pleased to help but I didn't develop the AIO tool if that's what you're referring to.

It's largely down to Ricky Wyatt with help from others.


  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#1269
dhruvgoel

dhruvgoel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:xolo x900

First of all i want to tell that i am a complete noob in all this lol :P 
I rooted my phone and enabled its sd  
so now what is happening is when i insert my sd card i cant read my usb storage nor i can read sd .. when i remove sd there is a notification usb storage removed i think x900 is detecting that sd is inserted . i can read my usb storage after removing sd and rebooting. i tried many vold.fstab files of diffrent devices but the problem is still there. n my sd is also in fat32 i also tried ext2 and ext3 formats but no success :P 


  • 0

#1270
dhruvgoel

dhruvgoel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:xolo x900

Please help :'(


  • 0

#1271
dhruvgoel

dhruvgoel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:xolo x900

Anyone out there ?


  • 0

#1272
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

First of all i want to tell that i am a complete noob in all this lol :P 
I rooted my phone and enabled its sd  
so now what is happening is when i insert my sd card i cant read my usb storage nor i can read sd .. when i remove sd there is a notification usb storage removed i think x900 is detecting that sd is inserted . i can read my usb storage after removing sd and rebooting. i tried many vold.fstab files of diffrent devices but the problem is still there. n my sd is also in fat32 i also tried ext2 and ext3 formats but no success :P

I can only suggest starting from scratch. Remove the SD card first and reflash the Xolo rom perhaps delete the cache as well from recovery. I would reformat the SD card as Fat32.


  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#1273
dhruvgoel

dhruvgoel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:xolo x900

should i clear system cache or what and how to clear it from recovery.


  • 0

#1274
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

http://www.modaco.co...o-intel-az210a/ shows how to access recovery and what options are available. I would clear the cache and then flash the Xolo rom from recovery. Make sure you've copied it to the root of the internal memory.

When rebooted I would root and then flash Fibblesans stock pack (option 35) from the AIO tool. Then go for Borqs W32T GPU lib's (option 38) and finally Enable Sdcard (option 11). Don't forget to have a card inserted before using option 11.


  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#1275
dhruvgoel

dhruvgoel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:xolo x900

Nt solved :(


  • 0

#1276
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

Nt solved :(

 

Nt solved :(

What exactly have you tried?


  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#1277
dhruvgoel

dhruvgoel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:xolo x900

first i flashed that 299 mb update through fast boot after that i again rooted my phone after that i flashed Fibblesans stock pack (option 35) and  Borqs W32T GPU lib's (option 38) after that i inserted sd and enabled its sd card. bt still x900 cannot read sd card nor its usb storage only when sd is inserted :( 


  • 0

#1278
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

first i flashed that 299 mb update through fast boot after that i again rooted my phone after that i flashed Fibblesans stock pack (option 35) and  Borqs W32T GPU lib's (option 38) after that i inserted sd and enabled its sd card. bt still x900 cannot read sd card nor its usb storage only when sd is inserted :( 

Wrong thread, try a different card?

 

Edit :- Lol, sorry. It was me in the wrong thread...


Edited by BlueMoonRising, 07 December 2013 - 12:21 PM.

  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12

#1279
x900_xolo

x900_xolo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Xolo X900

After the ICS update, my phone restart every minute or so. I gave up on service center. Is there any way to downgrade the phone to gingerbread?? Please help! 


  • 0

#1280
BlueMoonRising

BlueMoonRising

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Male
  • Location:Here, there and everywhere...
  • Devices:Orange San Diego, OSF

After the ICS update, my phone restart every minute or so. I gave up on service center. Is there any way to downgrade the phone to gingerbread?? Please help! 

Are you fully patched? If are you can't go back at all, if you're not patched you probably can't go back to GB. Are you rooted?


  • 0
Whoever exalts himself will be humbled, and whoever humbles himself will be exalted.

Matthew 23:12




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users