Jump to content


Photo

[ROM] MIUI ROM 3.6.14


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#21
Phrank

Phrank

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts

Can one of the really experienced users explain to me why this method only worked on my phone? i have a g510-0100, does that have anything to do with it?


Nope, mine's an 0100 as well and I had nothing but grief from this one. No idea why it worked for you, to be honest. I wish I did, as I like the look of this ROM.

  • 0

#22
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
Anyone tried the latest version? Do you still need to flash a European baseband? What hardware bugs exist?

  • 0

#23
TangerineTractor

TangerineTractor

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,473 posts
[Deleted - wrong thread]

Edited by TangerineTractor, 22 July 2013 - 03:06 PM.

  • 0
I'm saving up for a sofa so I can sit in the other room and tweak my phone without my wife nagging... thanks!

#24
evo92

evo92

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Huawei Ascend G510-0100
the only problem i had with this rom is the calls ! ....I could not close them !

  • 0

#25
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200

the only problem i had with this rom is the calls ! ....I could not close them !


Flashing a euro baseband should fix that problem!

  • 0

#26
radu_sergiu

radu_sergiu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:Huawei G510
yes, it will resolve it. but 3g data still will not work .

  • 0

#27
Frankish

Frankish

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,535 posts
  • Gender:Male
  • Devices:iPhone 4S Xiaocai X9 THL W200
Hmm even with euro baseband it won't hang up calls for me. Rubbish! Such a shame.

  • 0

#28
mej5682

mej5682

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Surrey, UK
  • Devices:Huawei Y300-0100 (U8833)
Has anyone managed to find a 'working' MIUI G510/Y300 rom yet? I've got two roms that are working perfectly apart from one has no data connection but can make and receive calls and the other has a working data connection, but can not make or recieve calls! So frustrating. I really like these roms. I've tried flashing different basebands, but no such luck. Surely someone can fix it? I'm no expert, so wouldn't know. :)

  • 0

#29
radu_sergiu

radu_sergiu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:Huawei G510
which one is ok with 3g data? can you put a link? thanks.

Edited by radu_sergiu, 18 August 2013 - 05:13 AM.

  • 0

#30
mej5682

mej5682

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Surrey, UK
  • Devices:Huawei Y300-0100 (U8833)
I think it's this one, for the Y300-0000. but works on 0100 fine: http://www.htcmania....ad.php?t=623188

  • 0

#31
radu_sergiu

radu_sergiu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:Huawei G510
i did not have till now a miui rom with 3g data working ok. i will try this and i will install also eu baseband in order to check if we are able to hang up the calls. keep in touch. thanks.

  • 0

#32
joba69

joba69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 133 posts

i did not have till now a miui rom with 3g data working ok. i will try this and i will install also eu baseband in order to check if we are able to hang up the calls. keep in touch. thanks.


3G isnt´working for miui roms... i tried all the build´s from htc mania .. also every upcoming unofficial build from en.miui.com

http://en.miui.com/t...d-2651-1-1.html

With european bandbase your not able to hangup calls ... but 3G is working...
Original baseband ..same problem ..

If installing lewa baseband .. hangup call is working .. also low speed internet connection .. works .. but no 3G..

  • 0

#33
mej5682

mej5682

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Surrey, UK
  • Devices:Huawei Y300-0100 (U8833)
I tried flashing all the basebands as well. No good. Oh well, I won't be doing anything with my phone now! I think I've bricked it. No recovery, no fastboot and it won't flash firmware. I just get a Pink or a Blue screen! Looks like I'll be buying a new one this weekend. Unless anyone knows a solution?

  • 0

#34
radu_sergiu

radu_sergiu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:Huawei G510
update original firmware

  • 0

#35
mej5682

mej5682

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Surrey, UK
  • Devices:Huawei Y300-0100 (U8833)
I can't find it anywhere. It's B186 UK.

  • 0

#36
radu_sergiu

radu_sergiu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 97 posts
  • Devices:Huawei G510
if combination vol + vol - power button is working, the phone is not bricked.but, you have to dig for your original firmware. good luck.

Edited by radu_sergiu, 20 August 2013 - 11:49 AM.

  • 0

#37
Pirkeman

Pirkeman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 31 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:Android
  • Devices:Huawei G510,G300
miui 3.8.23 (25.8.2013)
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=629707


I have not tried it, who has the time and inclination to let the test.

Edit: Testing right now,I bring impressions soon :P
No stable,random errors & FCs :(
Waiting for update ;)

Edited by Pirkeman, 31 August 2013 - 10:31 AM.

  • 0

#38
bgmenot111

bgmenot111

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:dead
  • Devices:G510-0200
a new version of this rom means 3.8.26 has a cammera bug I tested it

Dont download it

  • 0

#39
Corn Flake

Corn Flake

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 43 posts
  • Devices:Huawei Y300
Can someone translate this?

Bugs:
-Ya me los comentareis


Edited by Corn Flake, 28 August 2013 - 01:14 PM.

  • 0

#40
bgmenot111

bgmenot111

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:dead
  • Devices:G510-0200
Hey man I Tried It. it has many bugs and cammera does not working.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users