Jump to content
tilal6991

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate [ROM] [UPDATED - 28/06]

Recommended Posts

ROM now up!

you kept that one to your self, thank you :D

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi and THX ALOT !!

That rom is smooth and fast... Even faster than the CM7 I had before.

Only little snitch: BlackMart can't install files

. I can DL them, but I have to install manually. It's absolutely nothing and again, THX A LOT!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Goo... why do you fail in such an epic way?

Anyway , thanks tilal, you rock :D

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Tilal!

This seems a lot faster/smoother than your previous version.

Does this have the QCOM drivers that were released recently?

No. Shows that in reality they may not even make that much of a difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Browser Works!!!!!!!!!

Legend! :lol::lol::lol: Edit: Opera - Uninstalled Apex - Uninstalled 3D Gallery - Uninstalled Overclocked - not anymore Animations - Back on at 1.5x All this without the new libs?

Edited by PedroVader

Share this post


Link to post
Share on other sites

is link2sd working properly for you guys? because it says linked but the int storage is almost full 2 (only 2 angry birds installed)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

is link2sd working properly for you guys? because it says linked but the int storage is almost full 2 (only 2 angry birds installed)...

Still not using it, everything I need is installed with 40mb space left, and built in move to SD in use ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

If you had link2sd installed on internal memory-open it choose ext2 as the menu then reboot. Should see all your SD card apps after that. Also the browser is great!!! :D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Should I use the the patch for video decoding? The link is wrong: " The file you requested was not found"

Sorry - my mistake. Have fixed. You will need it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it just me, or has the Email app stopped displaying emails? It's like the colour of body text became the same as background - I can still scroll within the message, so the email is being rendered, it's just invisible :(

And the News & Weather app still FCs when trying to see the detailed forecast...

Other then that, it's really good :)

Edited by Qwery Guy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tillal .........great ...great Jobs guy!

I downloaded the rom now!

Thanks a lot

=]

Share this post


Link to post
Share on other sites

it seems excellent tilal!

will you be including the https://developer.qualcomm.com/download/adreno200-aulinuxandroidicschococs04000306001-armv6.zip armv6 drivers in a later build? in sure it will increase performance and stability ;) I signed it for you, tilal! stability currently its great anyhow

Edited by JetKun

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Great work tilal.

And good to see browser working smooth now!

Edit: OK it seems latest soft keys do not work,boot loop for me.

Guess they need updating.

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.