Jump to content
tilal6991

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate [ROM] [UPDATED - 28/06]

Recommended Posts

tilal, can u give me the camera as an zip to flash it via cwm? my camera is broken since i tried to flash another camera via cmw.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it just me or is the camera a bit over exposed by default?

Share this post


Link to post
Share on other sites

tilal, can u give me the camera as an zip to flash it via cwm? my camera is broken since i tried to flash another camera via cmw.

Just flash the whole system without wiping anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it just me or is the camera a bit over exposed by default?

I've noticed that it is a lot over exposed on 0, I change it to +1 or +2 when I use the camera every time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys I notice the following until now on Sktae.

- Camera Led not working, Camera have a rendering bars.

- 3G not working in operators in Egypt !.

Any soultions ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My clock on the status bar forget to refresh at morning, It showing the last time i unlocked my phone 23:30 and now it's 9:55...

Share this post


Link to post
Share on other sites

My clock on the status bar forget to refresh at morning, It showing the last time i unlocked my phone 23:30 and now it's 9:55...

It happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed that it is a lot over exposed on 0, I change it to +1 or +2 when I use the camera every time

I'd like to add:

For me, +2 expo simply does nothing... it's not this build, but all I tried (ICS). Anyone else having this issue, could it be hardware?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, no idea why but Gapps isn't loading for me now, was fine but had to install rom again due to moded market and now gapps just isn't working. I've completely restarted it, redownloaded gapps and wiped data etc but still apps aren't coming up in app tray despite it saying install was successful.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, no idea why but Gapps isn't loading for me now, was fine but had to install rom again due to moded market and now gapps just isn't working. I've completely restarted it, redownloaded gapps and wiped data etc but still apps aren't coming up in app tray despite it saying install was successful.

Any ideas?

Goto terminal emulator en type the letters df and look for /system, the size needs to be 200 because the ROM+Gapps take 197mb of space

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goto terminal emulator en type the letters df and look for /system, the size needs to be 200 because the ROM+Gapps take 197mb of space

Yeah it is 200mb, says 197mb used..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah it is 200mb, says 197mb used..

can you please move this topic over onto the discussion thread please :)

Edited by plegdroid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Giving the fact that 3rd party apps for wifi tethering are very bad, working now and then, it is essential to have the proper wifi tether capability.

I can live without panorama, or even video recording, but it is very restrictive not being able to share my mobile's connection with my laptop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If its essential for you go back to gb. No one is forcing you to stay on ics. If you look at ics ports for other devices you see that most of them have broken wifi tethering as well.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Giving the fact that 3rd party apps for wifi tethering are very bad, working now and then, it is essential to have the proper wifi tether capability.

I can live without panorama, or even video recording, but it is very restrictive not being able to share my mobile's connection with my laptop.

THIS ROM IS NOT MADE FOR YOUR PURPOSE ONLY

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok,

I've got this rom installed...

First impressions are very good :D

Seemingly there's no Adobe Flash available ?

Some of the apps I had installed now error on install, is this a CM7/CM9 clash ?

Does anyone know of a GPS Satnav (UK) program that will install ? - copilot doesn't :(

Thanks everyone for all the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys I notice the following until now on Sktae.

- Camera Led not working, Camera have a rendering bars.

- 3G not working in operators in Egypt !.

Any soultions ?

Camera is a known issue

HSPDA working on mine you just have to apply the APN manualy :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

can't download(( can anyone upload it to dropbox? thanks before...

mate just read the thread.

i have posted links to my mirror a couple times now. it would take less effort for you to read the thread than for me to press ctrl c and v

Edited by hugobosslives
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.