Jump to content
tilal6991

[ICS] [CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate [ROM] [UPDATED - 28/06]

Recommended Posts

I don't get calls so that doesn't affect me, i'm here as a tester. :D

2 things:

Wifi doesn't work after reboot, can't obtain IP address.

No Market? :P Easily installed via Browser though

BUT

This is working very stable for me, the only thing wrong here is the wifi issue, but i'll have a play around with wpa_supplicant confs and see if it can be fixed. :)

great work. :)

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

wifi works good for me.

Market is there for me too.

I am on 200mb partition,any less and market does not install from gapps.

@tilal,you probably already know this,but in case you don't.

The YouTube playback is very laggy still.

I have not followed this thread much so forgive me if that's old news.

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

wifi works good for me.

Market is there for me too.

I am on 200mb partition,any less and market does not install from gapps.

Same here. WiFi and market are fine. I just had a few reboots but it made the system more stable. No reboots for the last hour :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
wifi works good for me.

Market is there for me too.

I am on 200mb partition,any less and market does not install from gapps.

@tilal,you probably already know this,but in case you don't.

The YouTube playback is very laggy.

Yep its known. I can't fix it until qcom releases source / updated bins.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Yep its known. I can't fix it until qcom releases source / updated bins.

OK cool....I new there was problems with YouTube,but as I have not followed this thread that much I was not sure on progress so I thought I would mention it.

Other than that call thing,YouTube,reboot menu,its running good.

Really love the browser in cm9.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very very smooth, a lot more stable, just one question, can anyone get a GPS fix? I have used GPS Test and it is not seeing any satellites

Fantastic work!!!

Andrew

Zero GPS fix here also , using GPS test

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Wifi, YouTube - working fine

GPS - nope

Couple of freeze/reboot cycles, apart from that, and the call's its smooth as silk ;)

You say YouTube fine ?

Is it not in slow motion for you ? Is for me.

I wonder as a quick fix,would using jetvid work ? As it can use video player of choice to play YouTube ?

I think I will give it a whirl.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You say YouTube fine ?

Is it not in slow motion for you ? Is for me.

I wonder as a quick fix,would using jetvid work ? As it can use video player of choice to play YouTube ?

I think I will give it a whirl.

Tell us if it work :) Mine is also laggy, hmm.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Tell us if it work :) Mine is also laggy, hmm.

Just tested and it works fine.

I have jetvd and mx video player,does the job.

And there is the added bonus of being able to download YouTube with jetvd.

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

You say YouTube fine ?

Is it not in slow motion for you ? Is for me.

I wonder as a quick fix,would using jetvid work ? As it can use video player of choice to play YouTube ?

I think I will give it a whirl.

Watched 5 minutes of Ryan v Dorkman, only 1 stutter when I re-wound it 20 secs about halfway through.

If anything my Wi-Fi seems faster than ever :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Watched 5 minutes of Ryan v Dorkman, only 1 stutter when I re-wound it 20 secs about halfway through.

If anything my Wi-Fi seems faster than ever :)

Are you overclocked ? I am at stock speed.

I also noticed my wifi is good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you overclocked ? I am at stock speed.

I also noticed my wifi is good.

Nope, not putting that particular cat amongst the pigeons, tbh I haven't overclocked in ages.

Have noticed an old CM fault though, reboot when taking it off charge, my blade was always doing that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems rock steady for me. No reboots for quite a few days now. Keep it for some time - it should settle.

I don't know what it is I do to get these reboots but it just happened again. Will give it some more time. All I have done is installed rom, installed gapps and signed in to my Google account.

Share this post


Link to post
Share on other sites

All is working now bar the things that aren't working in the ROM, no idea what the issue with my wifi was but whatever is it, it's no longer there. :)

and i think my gapps only half installed or something, first boot didn't even need a Setup Wiz. straaaange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just installed CM9, Wifi and market works fine, but youtube it's really laggy.

ICS's browser very fast :) I love it :)

Thank you Tilal, this ROM is perfect :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just installed CM9, Wifi and market works fine, but youtube it's really laggy.

ICS's browser very fast :) I love it :)

Thank you Tilal, this ROM is perfect :)

YouTube is an impossible fix until companies release source. :I

Share this post


Link to post
Share on other sites

Early Jan is more stable, gonna put it back on later, finished testing atomic v5 now :)

Can you post a link, or mail me a link, to atomic v5?

It's just something I want to try before I permanently switch to this amazing ROM.

Edited by KMT2K

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it updated in rom manager ?

how do you go about getting a rom on rom manager ? (atomic for example)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.