Jump to content

Probleem bij het verwijderen van programma's


Guest
 Share

Recommended Posts

Wanneer ik een programma op mijn E200 (UK Update) installeer en deze naar een tijd weer verwijder blijft er een directory van het programma/spel op de volgende locatie achter:

StoragewindowsAppMgr

Wanneer ik deze met de verkenner probeer te verwijderen krijg ik een 'Access denied' error.

Heeft er nog iemand dit probleem of heeft iemand hier een oplossing voor?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest someone

Heb je de programma's verwijderd met Instellingen > programma's verwijderen? Als je het niet zo heb gedaan kan het kloppen dat er hier en daar nog onderdelen van je programma's staan.

Maar volgens mij kan dit geen kwaad. De map die je aangeeft staat op de storagecard, dus als het goed is wordt je SPV er niet langzamer door ofzo omdat het niet in het interne geheugen wordt geladen. Ik denk dat je ze gerust kunt laten staan. Als er nog snelkoppelingen in het startmenu staan, kun je die gewoon weghalen met Smartexplorer of iets dergelijks door naar IPSM > Windows > Start menu te gaan.

succes ermee

Loek

Link to comment
Share on other sites

Ik heb de programma's inderdaad verwijderd via Instellingen > programma's verwijderen. Maar de mappen/bestanden (zie vorige post) blijven er gewoon op staan. Dit is echter niet op de storage card maar in het toestel geheugen (storage = E200). Als ik de bestanden probeer te verwijden krijg ik een error.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.