Guest Tomas Kocanda Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Napadlo mě že tady je a bude hodně lidí s různými telefony, tak by nebylo od věci kdybyste si do "podpisu" napsali jaký typ zařízení používáte. Tím by odpadly otázky typu "... a ty máš Eurotel Smartphone II nebo MPx200" apod. Otevřete si nahoře na stránce (pod animovanou reklamou) My MoDaCo a vlevo s sekci Personal Profile otevřete Edit Signature. Pomocí editoru si můžete vytvořit oddělený "podpis" který se bude vkládat pod každý váš příspěvek...
Guest Lord Mystic Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 A co když mám slovenský SDA - budem to pojmenovávat pouze SDA, nebo T-Mobil SDA nebo EuroTel SDA - a nebo třeba Sonata, atp.? Možná by jsi mohl napsat seznam základních zařízení co maj lidi a jak si maj tu signaturu zapsat ať je to jednotné.
Guest Tomas Kocanda Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 A co když mám slovenský SDA - budem to pojmenovávat pouze SDA, nebo T-Mobil SDA nebo EuroTel SDA - a nebo třeba Sonata, atp.? Možná by jsi mohl napsat seznam základních zařízení co maj lidi a jak si maj tu signaturu zapsat ať je to jednotné. <{POST_SNAPBACK}> Já myslím že to je jedno, napiš si tam SDA - HTC Sonata a je to jasný :lol: Není to věda. Jde o to jestli někdo píše Smartphone a myslí Mpx200 nebo 8010, tak to je rozdíl...
Guest Jenycek Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 (edited) Napadlo mě že tady je a bude hodně lidí s různými telefony, tak by nebylo od věci kdybyste si do "podpisu" napsali jaký typ zařízení používáte. Tím by odpadly otázky typu "... a ty máš Eurotel Smartphone II nebo MPx200" apod. Otevřete si nahoře na stránce (pod animovanou reklamou) My MoDaCo a vlevo s sekci Personal Profile otevřete Edit Signature. Pomocí editoru si můžete vytvořit oddělený "podpis" který se bude vkládat pod každý váš příspěvek... <{POST_SNAPBACK}> Nechtel bych tu rozpoutavat diskusi, ale kdyby kazdy radne vyplnil pole "Device:" v profilu tak nemusi nic psat do podpisu. Myslim, ze prave proto tam to pole je. Edited February 28, 2005 by Jenycek
Guest Lord Mystic Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Já myslím že to tak bylo více méně myšleno a do signatury by se to mohlo hodit také. Na diskusích o počítačích se tam píše PC konfigurace, tady by se měla psát konfigurace telefonu... Ale v tom Device bych to bral rozhodně jako primární údaj.
Guest Tomas Kocanda Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Já myslím že to tak bylo více méně myšleno a do signatury by se to mohlo hodit také. Na diskusích o počítačích se tam píše PC konfigurace, tady by se měla psát konfigurace telefonu... Ale v tom Device bych to bral rozhodně jako primární údaj. <{POST_SNAPBACK}> Já myslím že to je celkem jedno ale jedna z těch dvou věcí by vyplněná být mohla. Do device jde myslím napsat jen jedno zařízení... A nebo když prostě někdo píše a nemá to vyplněné, tak by měl napsat přímo do příspěvku jakého zařízení a OS se to týká...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now