Guest Tomas Kocanda Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Next round wawawawa.wavteleph.wavScarylaugh.wavRUELPS.WAVRACECAR.WAVkun_2.wavkohout.wav[attachmen =13501:attachment]INCOMING.WAVFEMAIL.WAV[att chment=13496:attachment]cuckooclock.wavDogsBarking.wav5EMESS.WAV <{POST_SNAPBACK}> Některý jsou fakt hezký ;) Já čas od času projdu downloady na coolsmartphone.com a taky se tam objevují slušný zvuky.
Guest darkan Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 A můžu sem dát třeba zvonění který jsem si udělal z normalních mp3?????? Asi ne co???
Guest Tomas Kocanda Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 A můžu sem dát třeba zvonění který jsem si udělal z normalních mp3?????? Asi ne co??? <{POST_SNAPBACK}> No vzhledem k tomu že je jich fůra v anglické části konference, tak v tom nevidím problém. Jsou to fragmenty a ne celé skladby ne?
Guest Majkl Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 LOL mě se to také stalo že nemohu zvolit v nastavení aby vyzváněla wma melodie - prostě ji nevidím. Přišli jste na to jak to udělat aby to šlo a poradíte, nebo se do šťourání mám pustit? Byl bych rád za radu, ušetřil bych čas... <{POST_SNAPBACK}> Já ji sice vidím, ale když to přiřadím, a dám Hotovo, tak to cosi řekne (už si nepamatuju co) a musím to vyhodit...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now