Guest Tomas Kocanda Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Dneska jsem zkoušel třetí technickou betaverzi Opery a moc se mi to líbí. Už funguje čeština a jede to mimořádně rychle. Doporučuju vyzkoušet. Link na stažení je tady: http://www.opera.com/download/mobile/?man=Windows+Mobile
Guest Majkl Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Dneska jsem zkoušel třetí technickou betaverzi Opery a moc se mi to líbí. Už funguje čeština a jede to mimořádně rychle. Doporučuju vyzkoušet. Link na stažení je tady: http://www.opera.com/download/mobile/?man=Windows+Mobile <{POST_SNAPBACK}> Předběhnul jsi mě :D Šlape už opravdu dobře.
Guest lukash Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Mel bych dotaz na velikost prenesenych dat pres GPRS za mesic. Nejsem zas tak bohaty abych mohl platit 800 za datanonstop. Premyslel jsem tedy vzit nejak balicek od oskara (0 -> 10MB za 200kc ), na ICQ, GiboSMS mi bohate staci 1MB, a tak premyslim nad zbytkem prouzdani a mail. Jak moc brouzdani na netu zere data?
Guest kultus Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Mel bych dotaz na velikost prenesenych dat pres GPRS za mesic. Nejsem zas tak bohaty abych mohl platit 800 za datanonstop. Premyslel jsem tedy vzit nejak balicek od oskara (0 -> 10MB za 200kc ), na ICQ, GiboSMS mi bohate staci 1MB, a tak premyslim nad zbytkem prouzdani a mail. Jak moc brouzdani na netu zere data? <{POST_SNAPBACK}> no to zalezi po akych narocnych strankach chodis...obrazky a tak mna by zaujimalo ci sa da na tej novej opere prezerat offline stranky ulozene na karte na IE som to rozbehal len taktak ale je straaaasne pomaly ide to??? :shock:
Guest Lord Mystic Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Vyzkoušel jsem teť poprvé Operu a jsem silně rozčarován. Co je to proboha za font písma? Obrovské krávy velkými písmeny, nečitelné a absolutně nepřehledné? A kde se to dá změnit? A má Opera vlastně možnost nějaké konfigurace? No jak na to všichni pějí chválu, tak já mám opačný názor...
Guest bolek Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 uz je nova opera 8. Funguje Vam? Skusali ste ju niekto kupit?
Guest Tomas Kocanda Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Plná verze Opery pro Smartphone nechodí na C500 alias ET SPII. Náprava bude k dispozici během týdne. Má to umět stahovat data z P2P sítí!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now