Jump to content

SPV M500


Guest Thumper Net
 Share

Recommended Posts

Info over de M500

Klein, robuust en handzaam. Dat zijn de sleutelwoorden van de SPV M500. Een ultra kleine, maar zeer krachtige PDA, voorzien van de nieuwste technologie, zodat je altijd en overal je belangrijke informatie bij de hand hebt.

De SPV M500 heeft een full color touch screen en een duidelijk en eenvoudig menu, waardoor je snel je keuzes maakt. Je houdt je afspraken up to date en slaat ze veilig op in de back up, waar je ook bent. Sms, mms en e-mail berichten ontvangen en versturen gaat snel en gemakkelijk via een centrale inbox. En thuis of op kantoor synchroniseer je met je pc, zodat je altijd al je data en documenten binnen handbereik hebt.

Met de 1,3 megapixel camera van deze kleine PDA maak naar hartelust je foto's en video's, want met een 64MB intern geheugen en de gratis meegeleverde 512MB SD kaart is opslag geen probleem. Daarnaast is deze handzame PDA uitgerust met Windows Media Player, zodat je ook je favoriete muziek onderweg niet hoeft te missen. Natuurlijk kun je met de SPV M500 ook gewoon bellen. Je bent dus altijd en overal bereikbaar.

meer info op www.orange.nl

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest motorolampx200
He, bedankt man.

(of is mijn reply nu net zo nutteloos als jouw post?)

<{POST_SNAPBACK}>

Hahaha

:)

Ik vind hem wel leuk en een stuk boeiender dan de originele post.

Edited by motorolampx200
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.