Jump to content

smt 5600 action button problem


Guest niacin65
 Share

Recommended Posts

Guest niacin65

Ok, here's a weird one. When my keypad lights illuminate, my action button (navigation pad) acts strange, by acting as if I'm pressing the number ONE (#1) key. It does this when moving in any direction or hitting enter. When the keypad is not lit, everything functions normally. This is whether the light sensor is enabled or disabled. Is this a short on the motherboard, or a ROM issue or any ideas?

Audiovox smt5600

mmode/ATT rom operator 1.1.40.0

manufactuer 1.1.58.80

microsoft file system 4.21.14257.0

Link to comment
Share on other sites

Guest niacin65
Ok, here's a weird one. When my keypad lights illuminate, my action button (navigation pad) acts strange, by acting as if I'm pressing the number ONE (#1) key. It does this when moving in any direction or hitting enter. When the keypad is not lit, everything functions normally. This is whether the light sensor is enabled or disabled. Is this a short on the motherboard, or a ROM issue or any ideas?

Audiovox smt5600

mmode/ATT rom operator 1.1.40.0

manufactuer 1.1.58.80

microsoft file system 4.21.14257.0

UPDATE..ok I fixed it by flashing it with with an Orange rom. A hard reset (with the ATT rom) did not solve it. Now my keypad lights and action button function normally.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.