Jump to content

C500 only vibrates intermittently


Guest ddieter
 Share

Recommended Posts

Guest ddieter

In the last little while, my C500 has only been vibrating every once in a while, even though it is set to vibrate and ring on each phone call or text message. On average it vibrates probably 1 out of 10 times.

I've obviously performed a soft reset, with no luck.

Does this sound like a mechanic or software problem?

I'm wondering if its software, as if it was mechanical, I would have expected to stop completely, rather than vibrate every once in a while.

I'm assuming I should try a hard reset?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Guest meckanix

I have excatly the same issue. So far I've narrowed it down to the phone will vibrate, but only when virtical. If it's not extacly virtical, then it doesn't vibrate ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest meckanix

I've just ordered a set of screwdrivers to see if there's any internal issues in the phone. I susspect that the motor's got some dirt stopping it or it needs to be reseated ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest awarner (MVP)

If the vibrate motor is similar to other devices it connects to the mainboard by using sprung connectors so it's possible these have become less sprung and so giving a gap between the motor and board.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.