Jump to content

Blank Emails...


Guest fatmcgav
 Share

Recommended Posts

Guest fatmcgav

Hi there,

i'm having a few quirky Email issues with my new Kaiser.

I've set up Gmail to use IMAP dload, and it's working great.

However, certain emails keep coming through blank... specifically i'm finding it on eBay emails, and a few other isolated ones... Does the kaiser, or WM6 pOutlook not like specific formats or something?

Any info appreciated.

Cheers

Gavin W

Link to comment
Share on other sites

Guest Mr.Clark

Yep. Still happens.

I'm wondering if people are sending emails only in HTML format or something odd like that.

Edited by Mr.Clark
Link to comment
Share on other sites

Guest champsak

It's a known issue with the gmail imap running on WM5 & 6 at the moment

check http://www.modaco.com/content/Windows-Mobi...-users-rejoice/

Hi there,

i'm having a few quirky Email issues with my new Kaiser.

I've set up Gmail to use IMAP dload, and it's working great.

However, certain emails keep coming through blank... specifically i'm finding it on eBay emails, and a few other isolated ones... Does the kaiser, or WM6 pOutlook not like specific formats or something?

Any info appreciated.

Cheers

Gavin W

Link to comment
Share on other sites

Guest Webreaper

Yeah, I noticed this. Real shame as IMAP's the killer app. ;)

I use POP instead, leaving a copy of the messages on the server, and with the gmail setting "archive mails when they've been downloaded". So I read them on the Kaiser, and delete them, and when I do a send/received, they get marked as read and archived. Works reasonably well until they fix IMAP.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.