Jump to content

MDA Vario won't connect to WiFi


Guest mattdp
 Share

Recommended Posts

Guest mattdp

Hi,

I have an MDA Vario, and I've been trying of late to get it to connect to my newly installed home WiFi.

Both PCs in the house connect to the signal fine.

I've installed some hack I found on this forum that's supposed to free up the Vario to work with different kinds of networks:

http://www.modaco.com/content/htc-wizard-w...zards-it-works/

To set up the connection, I've gone to the "connections" tab in settings, then to "network cards", which gives me a list of local signals, including the one I wish to connect to. I've gone into the settings for this connection, selected the correct authentication and data encryption methods (WPA-PSK and TKIP respectively) and entered the network key. However, when I clicked connect it tries for a few seconds and then just flips to "unavailable".

I previously had the phone set up to work with a WiFi signal and VPN from an employer that I no longer work for, but I can't remember how I went about doing that. It's possible i'm still using these connection settings somehow.

Can anyone help me out?

Cheers,

Matt

Link to comment
Share on other sites

Guest tasman

Hi Matt, have you checked whether you have MAC control turned on on your wi-fi router ? Is it blocking access from your device.

If so add the MAC address of your device into the address tables on the router.

HTH

David

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.