Jump to content

connectivity problems when docked


Guest Obi G
 Share

Recommended Posts

afternoon,

i'm having problems following a rom update to dutty's diamond rom v1...

if i connect my tytnII via usb and form an activesync connection i cannot seem to access ie, weather, messenger, or quick gps updates. i have been able to do all this via wireless.

the strange thing is that despite none of these connecting, spb mobile shell DOES correctly update the weather. this has me confused!

i've been through all the settings i can think of, trying with and without proxy settings, removing settings and re-adding, and even reinstalling activesync, but nothing.

it's bizarre and i am now at a loss as to what's wrong!

hopefully someone can help...

thanks in advance,

G

Edited by Obi G
Link to comment
Share on other sites

afternoon,

i'm having problems following a rom update to dutty's diamond rom v1...

if i connect my tytnII via usb and form an activesync connection i cannot seem to access ie, weather, messenger, or quick gps updates. i have been able to do all this via wireless.

the strange thing is that despite none of these connecting, spb mobile shell DOES correctly update the weather. this has me confused!

i've been through all the settings i can think of, trying with and without proxy settings, removing settings and re-adding, and even reinstalling activesync, but nothing.

it's bizarre and i am now at a loss as to what's wrong!

hopefully someone can help...

thanks in advance,

G

ignore that, spb mobile shell is misreporting. stupid bloody application!

G

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.