Jump to content

Orange NL beeindigt webmail - ontbind je gsm contract gratis NU


Guest Thumper Net

Recommended Posts

Guest Thumper Net

Dit is mooi als je niet weet :D

Eerder hebben wij u via e-mail en sms geïnformeerd dat de gratis Orange Webmail dienst in combinatie met uw mobiele telefoonabonnement per 15 mei 2008 niet meer beschikbaar is. Dit betekent helaas dat uw emailadres met ingang van die datum is opgeheven. U kunt dus geen e-mails meer versturen en ontvangen via orange.nl en via uw telefoon met Orange World. Ook aanverwante diensten zoals de online agenda, adresboek en takenlijst kunt u vanaf deze datum niet meer gebruiken.

Heeft u naast uw mobiele telefoonabonnement ook een Orange ADSL of kabel abonnement? Dan behoudt u wel het emailadres dat behoort bij het Orange ADSL abonnement en verandert er dus niets voor u.

Alternatief voor Orange Webmail

Mocht u gebruik willen blijven maken van een gratis webmail dienst dan kunt u natuurlijk een nieuwe mailbox aanmaken op Yahoo of Gmail. Hoe u dit kunt doen, kunt u vinden op www.yahoo.nl of www.google.nl.

Gevolgen van beëindiging Orange Webmail

Indien u een geregistreerde gebruiker was van Orange Webmail, u een Orange abonnement voor mobiele telefonie heeft, en u wenst deze wijziging in de dienstverlening alsnog niet te accepteren, dan kunt u uw overeenkomst voor mobiele telefonie met Orange alsnog kosteloos beëindigen. Uw schriftelijke opzegging dient vóór 3 september 2008 door Orange klantenservice te zijn ontvangen onder vermelding van “Orange Webmail“. Vergeet niet uw mobiele telefoonnummer te vermelden in de brief.

Het adres van onze klantenservice is:

Orange Klantenservice

Afd. Correspondence

o.v.v. Orange Webmail

Postbus 5127

6802 EC ARNHEM

Indien u een Orange Prepaid heeft en deze wijziging in de dienstverlening alsnog niet wenst te accepteren, kunt u uw overeenkomst beëindigen door eenvoudigweg geen gebruik van de dienst meer te maken.

Dus alle Orange abos kun gratis opzeggen , vertel alle je vrienden dat heeft een orange abo te opzeggen . leuk als je kun dun een nieuwe toestel krijken met je volgende netwerk :D

link voor meer info http://orange.t-mobile.nl/webmail/

Edited by Thumper Net
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.