Jump to content

CamerAware not working on X1


Guest Russ-ST24
 Share

Recommended Posts

Guest Russ-ST24

Hi,

Anyone else seen this? I installed CamerAware as normal ran it for the first time and it mentioned .Net.

So I installed 3.5 compact and ran it again and now all I get is this.

"An error message cannot be displayed because an optional resource asembly containing it cannot be found"

This repeats again.

then

"Unable to apply skin - ensure Skin.xml file is present in application directory and well formed. CamerAware will now exit"

I have uninstalled it and restarted the device. Then reinstalled and the same error?

Never had any issues on other devices?

Anyone got any ideas?

Thanks

Russ

Link to comment
Share on other sites

Guest Chris Moore
Hiya!

There is no 800x480 X1 skin, yet... but there will be next week when I release a number of new skins.

P

Hi,

any update on this??? Had my phone for nearly a week now and desperate to try this app!

Chris.

Link to comment
Share on other sites

Guest penguin

i've mashed a temporary portrait skin together so i can use it at least

i can post it up while Paul works on a new one if you would like, but it's very rough :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest Chris Moore
i've mashed a temporary portrait skin together so i can use it at least

i can post it up while Paul works on a new one if you would like, but it's very rough :lol:

That would be great thanks - just enough to get it working to see what the app is like.

Link to comment
Share on other sites

Guest penguin

hopefully the attachment should work.

Just unzip all the files into the skins folder inside the cameraware folder.

Just remember it's portrait only & i only did it so i could get it working on my X1 :lol: i may make it better when i get chance lol.

X1Cameraware.zip

Link to comment
Share on other sites

Guest Chris Moore

Has anyone installed this yet on their X1?

I have posted in the bug reports section for CamerAware but I am guess there will be less X1 owners reading that thread.

I have display issues with the speed and direction...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.