Jump to content

"Omnia logo, Download Mode, Reboot"-Loop


Guest ZMDK
 Share

Recommended Posts

Today I tried to install a languag file, but on the first reboot I got the Samsung Omnia logo for 1 second followed by the Download Mode screen for 1 sec and then it reboots. All that keeps looping until I remove the battery.

Anyone had this problem before? And is this recoverable?

Edited by ZMDK
Link to comment
Share on other sites

Maybe you can try hard resetting and see if that fixes your issue.

I think the reset button on top isn't working anymore on this one. And on the other one that I have i still did not found how to hard reset.

Link to comment
Share on other sites

Guest PuijkeN
I think the reset button on top isn't working anymore on this one. And on the other one that I have i still did not found how to hard reset.

You have to push and hold the two bottom keys of the Omnia then press the reset button with the stylus. Keep holding the buttons while the Omnia boots and choose to hard reset.

If you have questions just PM me, you can do it in dutch if that's easier! B)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hi

Did u manage to fix this problem? I have one in the same condition, i just tried to chenage language using official MLI file and it got stuck in this loop.

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.