Jump to content

Diamond problem - no radio/phone


Guest Chippa
 Share

Recommended Posts

All was well with my lovely Diamond for the past 11 months or so (even with the stock T-Mo 1.37 ROM) until today when the phone option stopped working. It's now slow to startup and no matter which way I try the phone doesn't work. Any ideas before trying a hard reset?

Link to comment
Share on other sites

Thanks for replying Paul. Sent it off for a repair as it started to randomly reboot too. See what it comes back with in a week or so. Managed to back up most of my important stuff with PIM Backup before sending it away so no real loss.

Link to comment
Share on other sites

Sorry James! :D

Just got it back today with 1.93.00.00 ROM installed and so far so good. Just reloading all my stuff (thank god for PPCPIMbackup!).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Sorry James! :D

Just got it back today with 1.93.00.00 ROM installed and so far so good. Just reloading all my stuff (thank god for PPCPIMbackup!).

hey buddy i know its too late..but just for someone who faces this in future, i too faced same problem..sent it off to repair..they said there was some problem with the processor causing overheating and random reboots..the replaced the phone with a new one loaded with 1.93...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.