Jump to content

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Guest Dado...

iGO Primo v1.1 Data/GJA for True 800x480 ver.2.3 NEW

Requirements: iGo Primo 1.1

Operating System: PDA >WM5/ PNA WinCE >4.2

Overview: Has been drawn especially for 800x480. Data ver.2.3 + integrated inside GJA ver.2.23

loadingt.png

Uploaded with ImageShack.us

Version 2.3:

- Based at native data ver.1.9 from Arkoko + GJA 2.23NEW

- All redrawn GJA skin content

- buttons Home/Work/Village - reassigned to Home/Office/Village

- Introducing new design POI icons called "Green Tears" (Bigger and sharp) New

- green arrows for maneuver

- Redrawn day backgrounds content 800x480 for Junction View New

- Added quality bunch and trees 800x480 for Junction View New

- Fixed POI problems for some countries New (TY ZoZ for help)

- New loading screen. New

http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=85&t=3366

Link to post
Share on other sites
Guest Darius P.

Dear Friends,

I have the problem with speedcams notification.

Using latest here posted data+gja skin 2.23.

What I must write to sys.txt? Maybe that data+skin for Russian region?

thanks for the answer.

Darius

Link to post
Share on other sites
Guest Dado...

iGO Primo v1.1 Data for 800x480

Requirements: iGo Primo 1.1

Operating System: PDA >WM5/ PNA WinCE >4.2

Overview: Has been drawn especially for 800x480

loadingdata.th.png

Version 2.3.5:

- Based at native data ver.2.0 from Arkoko + GJA 2.23NEW

- Higly Reccomend to use with Primo 8.5.11.161797.

- Fixed text problems at TMC-event for some languages.

- Fixed file map_header_routeprog_btn.bmp - now with checked "Route Progress" picture from SAT-Find show normal

- Fixed at "Skin_Night" colours of arrow which showing road line

- Little Fix of keyboard with new space_ico.bmp

http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=85&t=3164
iGO Primo v1.1 Data/GJA for 800x480 Requirements: iGo Primo 1.1 Operating System: PDA >WM5/ PNA WinCE >4.2 Overview: Has been drawn especially for 800x480. Data ver.2.3.5 + integrated inside GJA ver.2.23 loadingt.th.png Version 2.3.5: - Based at native data ver.2.0 from Arkoko + GJA 2.23NEW - Higly Reccomend to use with Primo 8.5.11.161797. - Fixed text problems at TMC-event for some languages. - Little Fix of keyboard with new space_ico.bmp - Fixed file map_header_routeprog_btn.bmp - now with checked "Route Progress" picture from SAT-Find show normal - Fixed at "Skin_Night" colours of arrow which showing road line - Fixed cifer from roundabout like next maneuver
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=85&t=3366

Link to post
Share on other sites
Guest Dado...

GJA skin 2.24 for Primo 1.1 (480x272 and 800x480)

v.2.24 04.01.2011

1. Added 2D compass on the map (except 2D North Up Overview mode).

2. Fixed aligment of compass on the map.

3. 800x480: fixed TMC event list aligment.

4. 800x480: fixed "Follow Arrival Time" information and "Reset"

button in the Destination Menu (tap to the Trip Information

button). Feature introduced in the GJA v1.11 and since this

time this feature didn't correctly work on 800x480 skin

http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=81&t=2428
iGO Primo v1.1 Data/GJA for True 800x480 ver.2.4 2011-1-5 loadingt.th.png Version 2.4: - Based at native data ver.2.0 from Arkoko + GJA 2.24NEW - Added 2D compass on map (except 2D North Up Overview mode). - Fixed aligment of compass on map. - 800x480: fixed "Follow Arrival Time" information and "Reset" button in the Destination Menu (tap to the Trip Information button). Feature introduced in the GJA v1.11 and since this time this feature didn't correctly work on 800x480 skin
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=85&t=3366#p30562

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Guest bobhero

Primo 1.2 is out. Does anyone have it working well on their phone?

Compared to 1.1, it's not working as smoothly. It keeps saying that the GPS is disconnected.

Anyone have a good sys.tx they use with 1.2?

thank you.

Link to post
Share on other sites
Guest mavado

I'm still using IGO8 the graphics in 3d-mode are really smooth, but when I try igo Primo I see a lot of hick ups. It's like the 3d driver isn't used only de 2d driver.

Are you having the same experience, or maybe a way to solve this ?

thnx

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.