Guest nabis Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 Help! I wanted to upgrade to Liquid for Acer_LiquidE_4.002.02_EMEA-GEN1_05.01.04_A1_Pass_protect_MbD.bin , but he stopped the fastboot. since you do not see the download tool. factory setup (acer liquid tool) does not see. fastboot only comes in the activated, but not enough. There is no way I can upgrade. SOS please help
Guest Delnar_Ersike Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 I can see you can't speak English well, so I hope everyone's OK if I speak in Hungarian instead. Ha az a gond, hogy félúton leállt a frissítés, és ezért semmi se lett feltelepítve, akkor a következő a kérdésem: kapcsold fel a mobilodat úgy, hogy be van dugva közben a számítógépbe. Mond, hogy mit ír ki a kijelző és hogy hogy néz ki. Ha nem ez a probléma, akkor mondd el magyarul, úgy lehet, hogy megértem.
Guest nabis Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 (edited) I can see you can't speak English well, so I hope everyone's OK if I speak in Hungarian instead. Ha az a gond, hogy félúton leállt a frissítés, és ezért semmi se lett feltelepítve, akkor a következő a kérdésem: kapcsold fel a mobilodat úgy, hogy be van dugva közben a számítógépbe. Mond, hogy mit ír ki a kijelző és hogy hogy néz ki. Ha nem ez a probléma, akkor mondd el magyarul, úgy lehet, hogy megértem. Üdv Igen, az angollal hadilábopn állok. Nos, telepítés közben a fastbootnál állt meg. egyszer már cisnált ilyet, akkor ha újraindítottam a telepítést, emgoldódott. most nem. Jelenleg ha bekapcsolom úgy, hogy rá van dugva a Pc-re, akkor ezt írja ki: USB FastBoot: V1.10.00 HW version: V0.4 AMSS version: A1-05.01.04 Machine ID: 1009000 v0 Build Date: Sep 23 2010, 02:34:40 Serial Number: 951458099924 usb_init a PC nem látja sajnos a liquidet Edited October 10, 2010 by nabis
Guest Delnar_Ersike Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 Oké, rendben, a Bootloader töltődik be. Nálam már kétszer volt ilyen; ha jól emlékszem, mind a kétszer így oldottam meg: Töltsd le ezt a zip file-t, amit előkészítettem. Linky: http://www.multiupload.com/QM9FPUO5B0Csomagold ki a zip file-t valahová.Dugd be a gépbe a mobilodat és kapcsold be a mobilodat.Amikor megjelenik a Bootloader, indítsd el a install_malez_recovery.cmd-t, ami a zipbel volt. Ez flash-elni fogja a Malez Recovery.img-tAmikor jelzi a gép, hogy kész van a flash-eléssel, húzd ki a mobilodat és kapcsold ki.Most nyomd meg egyszerre a Kamera gombot, a Hangerő - gombot és a felkapcsolás gombot.Ha minden jól ment, háromszor fog rezegni a mobilod, majd beindítja a Malez Recovery-t. Ha sikeresen beindul, az Acer DL Toolnak fel kéne ismerni a mobilodat és újra megpróbálhatod frissíteni a mobilodat.
Guest nabis Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 Azt írja ki, ha elindítom a telepítését, hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert AdbWinApi.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát
Guest nabis Posted October 10, 2010 Report Posted October 10, 2010 megoldottam. már telepíti a bint:) köszi
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now