Jump to content

###URGENT### HELP PLEASE!!! 2.2 Flashing problem


Guest Terry666
 Share

Recommended Posts

Guest Terry666

I had a factory 2.1 SGS and flashed to JP7 2.2, all finished as per instructions, after rebooting the phone come to the screen with the "S" for awhile and then start making small vibrations and stay black...

I wipe it and rebooted but the same, I'd re-inserted the SIM with no difference...

Do I have to RE-FLASH or what else???

Please help me...

Thanks in advance

The first flash was with ODIN3 v1.3, I did it again with v1.0 with the same results...

When flashing in the first BOX in ODIN3 says "FACTORYFS" is this ok?

PLEEEEEEEAAAAASSSSEEEEE People!!!!! ANYBODY????

IT'S ALL OVER, NOT TO WORRY I RE-FLASHED WITH JP3 AND ALL OK NOW...

Edited by Terry666
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest cristy_15kis
I had a factory 2.1 SGS and flashed to JP7 2.2, all finished as per instructions, after rebooting the phone come to the screen with the "S" for awhile and then start making small vibrations and stay black...

I wipe it and rebooted but the same, I'd re-inserted the SIM with no difference...

Do I have to RE-FLASH or what else???

Please help me...

Thanks in advance

The first flash was with ODIN3 v1.3, I did it again with v1.0 with the same results...

When flashing in the first BOX in ODIN3 says "FACTORYFS" is this ok?

PLEEEEEEEAAAAASSSSEEEEE People!!!!! ANYBODY????

IT'S ALL OVER, NOT TO WORRY I RE-FLASHED WITH JP3 AND ALL OK NOW...

First calm down...then download Odin3 v1.9 and what firmware u wanna use and flash your phone again...this if you cand reboot your phone in download mode, u can find here all tools u need for flash Galaxy S

______________________

Root Galaxy S

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.