Jump to content

[STOPPED] CyanogenMod Beta2 Omnia 2 (updated: 04.05.2012)


Guest voyteckst
 Share

Recommended Posts

Pink screen not dissapearing?

here is a hint from readme.txt:

4. In startup.txt change this entry: root=/dev/mmcblk0p2 to Your android partition.

Note: mmcblk0 is now SD card, mmcblk1 is My Storage.

Link to comment
Share on other sites

From zip package.
 

What about this one:  

Attention! In the case your zip file does'nt contain the zImage kernel, download it separately from HERE.

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

Pink screen not dissapearing?

here is a hint from readme.txt:

4. In startup.txt change this entry: root=/dev/mmcblk0p2 to Your android partition.

Note: mmcblk0 is now SD card, mmcblk1 is My Storage.

Mine is working :D It's just backwards now it's booting and there is the shiny Android Logo :D

Link to comment
Share on other sites

Geez... How long does it take to the pink screen go away??? 3,5minutes now, still pink screen...

Am I doing something wrong??

Yes it should disappear about 1-2 minutes or less

Link to comment
Share on other sites

WE GOT A PROBLEM?

ZIMAGE uploaded out of zip file have 2.2 MB

(The link is right below Note 2)

ZIMAGE uploaded in zip file have 2.4 MB

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

Dude... I saw that, but, i'm wondering if my partition have some other name or something...

that's WHY i asked if there is a way to confirm it's name...

If you are in Linux, run this command:

fdisk -l

and post the result here, if possible, tell us what is your partition running Android

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

The new startup.txt has a unique line.

The old one had 5 different lines for each "Set" line.

Is it correct?

(i'm sure about my partition name, becouse it was working for Beta1).

Link to comment
Share on other sites

Oh gosh it's fricking fast :D

GZ! dude!

any hint about the pink screen problem?

Did you install on my storage?

how did you call your ext partition?

startup entry changed to mmcblk1, right?

;) man I want that so bad!

Link to comment
Share on other sites

Hi, mine its working good. mine was mmcblk1p5 in storage... you must have attention on linux wich number is your partiton...

I have a problem with wireless, i can connect to my home wireless, and it stays connected, but cant access the internet.

is anyone having that problem too?

Link to comment
Share on other sites

Well...

Android LOGO is loading about 12 minutes. I'm using the zimage from out of zip file.

I'm going to reboot and DOWNLOAD AGAIN the beta to use the included zimage, that was out of it when i downloaded.

Link to comment
Share on other sites

GZ! dude!

any hint about the pink screen problem?

Did you install on my storage?

how did you call your ext partition?

startup entry changed to mmcblk1, right?

;) man I want that so bad!

Yes i changed that entry to mmcblk1+thenumberofyourpartition

Link to comment
Share on other sites

How long it takes in Android Logo Loading? Thanks in advance.

first startup, about 1min,second start, less 40s

i install it in SD,

Edited by longsin
Link to comment
Share on other sites

Well...

Android LOGO is loading about 12 minutes. I'm using the zimage from out of zip file.

I'm going to reboot and DOWNLOAD AGAIN the beta to use the included zimage, that was out of it when i downloaded.

Use the one inside the zip, first time i use the other one and i have the Android logo loading and loading

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.