Jump to content

WiFi dead...?


Guest rajoni
 Share

Recommended Posts

Hello my friends.

Last night my phone just disconnected from wifi and since then it will not connect to any wifi network. I was using pier11 cm7.2 rom. It will not connect even with a stock rom.

Here is a behavior. I can turn my wifi ON, it scans and finds networks. Then when I type network password it saves it but instead the usual obtaining address it says disconnected, after a couple seconds it is scanning and again disconnected. I have tried 7-8 different mods, and every time the same behavior. I tried changing from wpa/wpa2 to wep but still the same. Did a hard reset of the router, still the same. My other devices are connecting just fine.

Could it be a hardware issue? I really don't think so since it does the scanning thing.

I will listen and try any idea. I really don't know myself what to do.

Regards.

Link to comment
Share on other sites

Well after one day search I can see that many people are having this scanning - connecting - disconnected loop. I have tried almost everything bus still no luck. The one time I thought I solved it by setting up a static IP, but I was connected only for a dozen seconds before it got disconnected again and entered the loop. Does anyone have a slightest idea what might be the problem? Please, without wifi my phone is pretty useless..

Edited by rajoni
Link to comment
Share on other sites

And here's the kicker! When I put my phone next to the router it connects to wifi without any trouble. It is connecting, reconnecting, everything is working fine. But as soon as I move away from the router, even though I see that my wifi signal on the phone is full it won't connect and it enters the above mentioned loop. Weird, right? :blink: Does anybody have any idea about this thing? Please, I really am desperate..

Link to comment
Share on other sites

I believe it is a router problem. I had the same problem, then I tried to connect to another router and that worked. My problem started after my router (d-link) factory reset itself automaticly. Try to connect to another router, then you know for sure...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

go to tmobile site download official 2.1 update 6 flash with that after that root your phone and DONT use Cm7.2 because you will again have the same problem..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I believe it is a router problem. I had the same problem, then I tried to connect to another router and that worked. My problem started after my router (d-link) factory reset itself automaticly. Try to connect to another router, then you know for sure...

I think you are right. Router or connection problem effect on Wi-Fi. Wireless router create more problems than wired connection. To solve wi fi problem with wireless router first configured the default settings and check router's documentation.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.