Jump to content

[HELP] vegacomb and gps royaltek bt: paired but not connected


Guest d_borghi
 Share

Recommended Posts

Guest d_borghi

hi,

i try all the ways i know to connect vega vegacomb 3.2 9n up3 to my bt gps royaltek.

i can pair all two device, but then i can't connect. i don't know why.

i would like to use vega like a navigator (ndrive, or other).

help me, pls

bye

db

Link to comment
Share on other sites

Guest d_borghi

does the gps provider app fail to start the device or is it google maps that isn't seeing it ?

no, the device is paired but i cannot connect him to vega, and i don't know why.

then the app see the gps but don't work, when i press start.

Link to comment
Share on other sites

Guest IanTurner

If you're looking in the bluetooth list and waiting for it to say paired and connected it won't. As long as the bluetooth indicator on the gps is indicating a connection you're connected. This will only happen after you select start in the bt gps app.

Edited by IanTurner
Link to comment
Share on other sites

Guest d_borghi

If you're looking in the bluetooth list and waiting for it to say paired and connected it won't. As long as the bluetooth indicator on the gps is indicating a connection you're connected. This will only happen after you select start in the bt gps app.

well done!!! it works. you were right

tnx

ps: ndrive can't work with a bluetooth gps :( i will try copilot.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.