Jump to content

CyanogenMod 10 Build R15 [02/10/14]


Guest Kra1o5
 Share

Recommended Posts

No. It would be worse. You can't even charge while your phone is off. Phone will boot into recovery mode if connected to charger.

 

I installed the latest twrp (openrecovery-twrp-2.6.3.1-u8833.img) telephone is no longer bounce off the battery charging icon to the right and left.

 

Hurray :D :D :D Problem is solved!!!!

 

http://techerrata.com/browse/twrp2/u8833

Edited by Szilki
Link to comment
Share on other sites

Guest Snakepit

Ok, I am facing a weird problem on my Y300-0100 with CM10.
Every now and then my calls sound disappears. What that means? The phone has sound, volume sliders are maxed out, I can listen to music, I can hear the ringtone when they call me, but when I answer, I can't hear the person on the other side and also the person on the other side cannot hear me. A reboot seems to fix it for a while. Any ideas...?

Link to comment
Share on other sites

I love the ROM. This is so smooth and awesome.

the thing i notice is that when we lock screen the sceen offs in kind of funny way by blinking once.

And the speaker would be destroyed in full volume

it's just awesome thanks for this.

Edited by shahimo1
Link to comment
Share on other sites

Guest Picvajzmen

@shahimo, yeah i also have that bug when turning the screen of.

 

And I love this rom, its the fastest and smoothest of all i tried. battery is maybe not so good like on the stock based rom but all in all i love it!

 

@tayoOnabule - i didnt have any reboots at all! not once.

Link to comment
Share on other sites

You can fix it or with a wpa key or if you see older posts you can find wpa_suplicant from cyanogenmod rc4 without this problem

Edited by fonz93
Link to comment
Share on other sites

After some times of use (rebooting twice) the blinking of screen when you lock the screen are gone. I am sticking with this ROM as it's fitting to my daily use. Waiting for the final(perfect) build.

Nice work kratos...!!!

Edit: when i encounter some errors( appolo crash and empty ringtones ) i did a reboot, when the rom boot up there was graphics glitch and freezed the screen for a while.

Edited by shahimo1
Link to comment
Share on other sites

Guest Dymas_CZ

Hello just wanted to install the new R8 on my G510 but im getting an error. Till now i was using the R4 build, it was working OK

 

symlink: some symlinks failed

E:Error in /sdcard/cm-10-201310-15-UNOFFICIAL-u8833.zip

(Status 7)

Installation aborted

 

Anyone got some idea whats wrong ?

Link to comment
Share on other sites

Guest Carlos_EVH

Hello just wanted to install the new R8 on my G510 but im getting an error. Till now i was using the R4 build, it was working OK

symlink: some symlinks failed

E:Error in /sdcard/cm-10-201310-15-UNOFFICIAL-u8833.zip

(Status 7)

Installation aborted

Anyone got some idea whats wrong ?

Try again with the latest twrp

Link to comment
Share on other sites

Guest Dymas_CZ

Try again with the latest twrp

Got it to work. But now when i flashed the new R8 i god now sound :(

Restarting phone doesent help, sound is set to max but no sound in call or music speaker/eadphones

Edited by Dymas_CZ
Link to comment
Share on other sites

Games are not playable on this ROM. I usually play Dr. Driving but now it seems not working on.

Battery Drain is fine for me 20% in 1hr screen on in 3g browsing....pretty good

Link to comment
Share on other sites

There are some problems I have with this ROM:

1. Wifi can't connect to open network

2. Sound from speaker is soft

3. Battery drain with BBM is about 10% per hour, with normal use is 4-5%. With stock ROM it used to be 2-3%.

 

Otherwise everything is OK. It's a smooth ROM.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.