Jump to content

[DISCONTINUED][ROM][MIUI]Miui V5 for ZTE Blade V [UPDATE:2014.05.18]


Guest djfnz
 Share

Recommended Posts

This rom is root but i dont found the root acces setting! (Sorry)

 

Enable ROOT -> Security -> Premission -> Root permission!!!

Edited by djfnz
Link to comment
Share on other sites

I flashed the rom. I added czech language and it was ok.

 

I have problem with

 

1) incomming call -  i still busy for another

2) home button not working

3) cant login to google play

4) lock screen not working

Edited by mike-kt
Link to comment
Share on other sites

I flashed the rom. I added czech language and it was ok.

 

I have problem with

 

1) incomming call -  i still busy for another

2) home button not working

3) cant login to google play

 

1.) I can receive calls easy .(work this function in previus version?)

2.) Home button not working??  how it manifests itself? (work this function in previus version?)

3.) This is known bug!!!! 

4.) see in description -> "NOTE: If you own custom language the lock screen lite bit buggy but working!"

Edited by djfnz
Link to comment
Share on other sites

1.) I can receive calls easy .(work this function in previus version?)

2.) Home button not working??  how it manifests itself? (work this function in previus version?)

3.) This is known bug!!!! see in description

1) I dont know. I flash only version 3 with working wifi.

2) when i am in dialer for example i touch home button and it do nothing (i think that could go to homescreen)

3) yes i know i only report that i have the same problrem (sory for that)

 

4) lock screen not working

 

thanks for great work.

Link to comment
Share on other sites

The lock screen bug cause the custom language i dont know how to debug it! Install another lock screen app

 

incomming call -  i still busy for another: You haven't absolutely mobile network?

 

Home button : Long press or short press?

Link to comment
Share on other sites

The lock screen bug cause the custom language i dont know how to debug it! Install another lock screen app

 

incomming call -  i still busy for another: You haven't absolutely mobile network?

 

Home button : Long press or short press?

 

Ok i try it

 

i have mobile network - outgoing call is OK, SMS is OK

 

home button - short press is not working.

Edited by mike-kt
Link to comment
Share on other sites

Ok i try it

 

i have mobile network - outgoing call is OK, SMS is OK

 

home button - short press is not working.

I try to port older version of MIUI and see if that improves the errors.

Link to comment
Share on other sites

I have still problem with incoming calls and home button.

Google play working, but i dont see purchased apps.

Auto rotate not working

 

i find this solutino with homebutton - i will try it.

http://xiaomi.eu/community/threads/no-lockscreen-or-home-menu-i9300.19278/

 

And I have next problem. On first boot a havent the first setup. I put pin and then go straight to home screen.

Edited by mike-kt
Link to comment
Share on other sites

I have still problem with incoming calls and home button.

Google play working, but i dont see purchased apps.

Auto rotate not working

Which Basebrand version use you? I use Virgin 2.2 basebrand! Change your basebrand and re-flash the rom i think this the source of your bugs!

 

Set your home button function ->Settings ->Buttons -> Home 

Link to comment
Share on other sites

Which Basebrand version use you? I use Virgin 2.2 basebrand! Change your basebrand and re-flash the rom i think this the source of your bugs!

 

Set your home button function ->Settings ->Buttons -> Home 

 Where I find a version of basebrand?

 

And how i flash your version 2.2?

 

It will be working stock rom with this version basebrand?

 

Thanks for help.

 

Edit: When I flash only rom without gapps first boot is with normal first setup and incomming calls are working to. Great!  I will try flash gapps.

Edited by mike-kt
Link to comment
Share on other sites

 Where I find a version of basebrand?

 

And how i flash your version 2.2?

 

It will be working stock rom with this version basebrand?

 

Thanks for help.

 

Edit: When I flash only rom without gapps first boot is with normal first setup and incomming calls are working to. Great!  I will try flash gapps.

Where stock rom use you? example : Virgin (UK), O2 (Czech) ,IRD (SK), WIN (Greec) this is the basebrands

 

How to:

 

Stock recovery (O2): https://dl.dropboxusercontent.com/u/35834778/BladeVRecovery/GEN_EU_P825V20V1.0.0B12-recovery.img

ROM: http://download.zted...12316333269.zip

 

1.) Flash back the stock recovery! How to flash recovery -> http://www.modaco.com/topic/365228-recovery-clockworkmod-6036-for-zte-blade-v/

2.) Flash Virgin 2.2 rom via Recovery

Edited by djfnz
Link to comment
Share on other sites

Where stock rom use you? example : Virgin (UK), O2 (Czech) ,IRD (SK), WIN (Greec) this is the basebrands

O2 (czech )

 

When I flash only rom without gapps first boot is with normal first setup and incomming calls are working to.

Auto rotate working to. But wifi not working. Wifi still starting but not turn on.

I try flash all again.

 

I flashed all again -  rom without gapps then set rom and then flash gapps and all working !!!!

 

Only I have little ring delay when incomming call.

 

 

Bug:

 

Dialer cant find contacts with accent ěščřžýáíé

Edited by mike-kt
Link to comment
Share on other sites

I have the same problem on stock rom and on this rom.

 

Notification sometime works sometimes doesnt. Its the same on wifi or 3g. Push notification have big dealey. I have this probem with facebook messages, whatsapp and others .... Have you got someone this problem?

 

I hope this problem disappear when I flash other rom but it isnt :///

Edited by mike-kt
Link to comment
Share on other sites

I have the same problem on stock rom and on this rom.

 

Notification sometime works sometimes doesnt. Its the same on wifi or 3g. Push notification have big dealey. I have this probem with facebook messages, whatsapp and others .... Have you got someone this problem?

 

I hope this problem disappear when I flash other rom but it isnt :///

Yes i have this problem but i think this is MIUI bug! I try fix this in this week!

Link to comment
Share on other sites

I think this is problem of bleda V. I have this problem on stock rom  and now is still.

http://www.modaco.com/topic/365526-no-push-notifications-wifi-3g-signal-always-grey/ here is one topic about it.

 

If you fix this in this miui rom it will be GREAT! I flash it because a hope that was problem only in stock rom.  Second reason for MIUI is that would be new version of android.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.