Jump to content

[LiquidSmooth][Y300/G510 ROM KK][MileStone-v3.2][UNOFFICIAL][ WEEKLY]


Guest Y300-0100
 Share

Recommended Posts

Guest Y300-0100

i think this may be important:

E/        (  866): >>>for others:num_eeprom_settings=37<<<

 

yes its from source.

hardware/libfardware/include/hardware/nfc.h

I will look at it later.

Link to comment
Share on other sites

Guest wbrambley

yes its from source.

hardware/libfardware/include/hardware/nfc.h

I will look at it later.

Have found that /sys/module/nfc_pn544/parameters/debug_mask and use_read_irq

are set to -rw-rw-r--, in stock they are set to. -rw-rw-rw.

Link to comment
Share on other sites

Hi Guys!

Please help me decide: I'm on Y300-100 with FusionX (original) which is kinda laggy sometimes. Does it worth to try LiquidSmoott or shuld I wait a few months more til it become stable? Thanks for your assist!

Link to comment
Share on other sites

The my phone with this rom drains the battery very quickly , 50 % overnight, outraz times gets very hot and starts to unload. Sorry for my english

Same here.  From BetterBatteryStats, the only thing I can see is msm_serial_hs_dma seems to be awake for 92% of the time.  Everything else has a very low percentage.  (on a Y300)

Link to comment
Share on other sites

Turning off Bluetooth seems to have helped.  Phone goes into Deep Sleep now, and after a few hours I've still got 100% left - novelty!

 

With Stock, Bluetooth was fine.  I'd get several days on standby with Bluetooth and Wifi enabled, data disabled.

Link to comment
Share on other sites

Guest Lamp-Post

Hello, I have an Ascend g510-0100 whit your Rom. I getting this error every second:

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1
 
E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

D/wpa_supplicant(  795): RX ctrl_iface - hexdump(len=11): 53 49 47 4e 41 4c 5f 50 4f 4c 4c

D/wpa_supplicant(  795): eth0: Control interface command 'SIGNAL_POLL'

D/wpa_supplicant(  795): nl80211: survey data missing!

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): GsSensor::setDelay: line +114 ~~~handle===0~~ns==20000000~~

E/Sensors (  530): GsSensor::setDelay: line +114 ~~~handle===0~~ns==20000000~~

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

D/wpa_supplicant(  795): RX ctrl_iface - hexdump(len=11): 53 49 47 4e 41 4c 5f 50 4f 4c 4c

D/wpa_supplicant(  795): eth0: Control interface command 'SIGNAL_POLL'

D/wpa_supplicant(  795): nl80211: survey data missing!

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

E/Sensors (  530): sensors_poll_context_t::pollEvents, line 202: receive event #### i=3, nb=1

Any idea what this is?

Edited by Lamp-Post
Link to comment
Share on other sites

Guest siemprejuntos

There will be more updates for the Y300? My wife is a little unhappy with last one, but I'm absolutely happy with the last G510 one... Just asking ;)

Link to comment
Share on other sites

I've installed this rom, and it's one of the best I've tried.

Some bugs:

-Kernel Tweaker crashes when I scroll on the menu

-I can't turn off NFC

-Every time I reboot the phone it can't connect to the network (3g-2g) and I have to reboot again

 

Thank for your work!

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Check 3D score

If is more than 4000 is bugged

I notice that I have enable fake gpu in gltools. I will do another test without it. 

Test in progress...

New test: 12052

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Guest luca020400

I notice that I have enable fake gpu in gltools. I will do another test without it. 

Test in progress...

New test: 12052

Hahahah . Now the score is ok

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.