Jump to content

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM] [15/03/2015]


Guest fonz93
 Share

Recommended Posts

Nope, installed the gmail app, but i prefer the regular E-mail app. I am using latest 19-02-2015 rom

 

I deleted most of the included apk's that could take some RAM, including regular email app. It still runs in background even if i don't use it and i don't like this.

Link to comment
Share on other sites

hi fonz, i upgraded my cyano to this new version (19 feb) with a full wipe...but i have ( i dont know if it is a bug or noy) an issue with whatsapp...when i choose the font size, and i set small, nothing change :( is only on me?

Link to comment
Share on other sites

Guest Flea997

hi fonz, i upgraded my cyano to this new version (19 feb) with a full wipe...but i have ( i dont know if it is a bug or noy) an issue with whatsapp...when i choose the font size, and i set small, nothing change :( is only on me?

It's working for me
Link to comment
Share on other sites

Guest Romagnolo1973

fonz some italian users (you know where) said that Nokia Here doesn't work, because unable to download maps

I have tried in AOSP mod and I can contact server (previusly signed as nokia here user) and download San Marino map so in aosp is ok, can you try it, it need only two minuts. Thanks

Link to comment
Share on other sites

Guest Flea997

fonz some italian users (you know where) said that Nokia Here doesn't work, because unable to download maps

I have tried in AOSP mod and I can contact server (previusly signed as nokia here user) and download San Marino map so in aosp is ok, can you try it, it need only two minuts. Thanks

I did a logcat for him, but it's probably an app problem
Link to comment
Share on other sites

fonz some italian users (you know where) said that Nokia Here doesn't work, because unable to download maps

I have tried in AOSP mod and I can contact server (previusly signed as nokia here user) and download San Marino map so in aosp is ok, can you try it, it need only two minuts. Thanks

 

As Flea said, it can be an app problem or a problem due to our switchable pair, the logcat doesn't say anything about system errors, it is spamming only an error in the app itself

Link to comment
Share on other sites

Guest lomax84

As Flea said, it can be an app problem or a problem due to our switchable pair, the logcat doesn't say anything about system errors, it is spamming only an error in the app itself

Unable to download maps with cm 10.1, not even disabling firewall and adaway. I tried with another phone and i had no problem. Still looking for a workaround.

All the rest works fine, thanks for your work :)

Link to comment
Share on other sites

Guest jeffk82

For here maps I copy the here maps folder from internal to my sd card

I use es file explorer and make sure to show hidden files

Edited by jeffk82
Link to comment
Share on other sites

Anyone????????? Just installed this with Gapps rebooted phone after installing some apps and now wifi wont turn on. Any help?

 

It's working fine here, and no one reported this issue, redownload the .zip of the ROM and my Gapps and reflash

Link to comment
Share on other sites

Guest lordfarhan40

Hey please release the updated G330 too... as I reported earlier I have been using the experimental for a month and it works great :D

Thanx once again

Link to comment
Share on other sites

Guest lomax84

Unable to download maps with cm 10.1, not even disabling firewall and adaway. I tried with another phone and i had no problem. Still looking for a workaround.

All the rest works fine, thanks for your work :)

 

I found a workaround with nokia here [thanks to Flea].

I simply copied the folder from external to internal sd card, then opened nokia here and downloaded the maps.

However all maps have been downloaded to external sd.

(i remember that i have sd ext as primary storage)

Link to comment
Share on other sites

Hey please release the updated G330 too... as I reported earlier I have been using the experimental for a month and it works great :D

Thanx once again

 

Oh, i didn't read your post, sorry, i'll update it ASAP.

Link to comment
Share on other sites

Question Fonz, i flashed the High Audio Flashable CM10.1 Zip but i don't hear any difference in volume, i wiped cache and dalvic cache before flashing the .zip.

 

Is it not  necessary anymore with your latest rom or did i do something wrong with flashing the seperate audio .zip.

 

I have a G510-100.

 

Rom runs great, i had to flash it 2 times because first time Phone got stuck in apps screen a few times in gallery app, don't know why this happened because i aways do a clean wipe, everything except sd card, any idea?

Link to comment
Share on other sites

Guest juanpablocastillo

Im having an issue with GPS not switching off after i use it.I mean, i switch it off but still running in the background. Is there any way to fix it?

Sorry, is a common CM bug, fonz has tried fix it, but without sucess.

Link to comment
Share on other sites

Guest bellucc

Hi there, I installed ROM and GAPPS but my home button doesn't work and AOSP keyboard crashes every 2 seconds (L'applicazione Tastiera si è bloccata in modo anomalo) . I've already tried to format and clear everithing.

Link to comment
Share on other sites

Hi there, I installed ROM and GAPPS but my home button doesn't work and AOSP keyboard crashes every 2 seconds (L'applicazione Tastiera si è bloccata in modo anomalo) . I've already tried to format and clear everithing.

 

You got problems during the installation of the Gapps packages or you used a bad one, are you using the Gapps linked in the first post? Because they are working for me and all of the other users. I can say for sure that this problem is related to Gapps, because if you search on google the issues described are caused by wrong Gapps.

Link to comment
Share on other sites

Guest juanpablocastillo

You got problems during the installation of the Gapps packages or you used a bad one, are you using the Gapps linked in the first post? Because they are working for me and all of the other users. I can say for sure that this problem is related to Gapps, because if you search on google the issues described are caused by wrong Gapps.

I used the GApps on CM official site the first time than I installed your ROM. Worked "fine". I say "fine" because TTS service crashed every time than I tried updating it. After update ALL, all worked flawlessly.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.