• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [ALL] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]

4801 posts in this topic

Posted

for who ask for hwa, is still the same of 10.2, so games are not good, but the rom drains less than cm10.2

 

That's not what "hwa" is. :|

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Youtube have a green bar on top when watching videos.

 

Wait, what? That's explicitly what I fixed.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sorry, but how to test ART? :D

Go to developer option, there is an option on the top. :)
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Wait, what? That's explicitly what I fixed.

Youtube has no green line

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Youtube has no green line

 

Good... I thought so. :p

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Still no USB connection, Dazzozo?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I turned on ART and device go in bootloop. (sorry for bad english)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have problem with youtube too. Also other browsers then chrome are still not usable :/

Screenshot_2013-12-08-13-11-44.png

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Green bar in youtube here too. and the rom is much much slower than the stock rom! but I will stick with it. hope it will be fixed eventually!! 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

YouTube green bar when HQ is on

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Still no USB connection, Dazzozo?

 

USB connection works fine?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Green bar in youtube here too. and the rom is much much slower than the stock rom! but I will stick with it. hope it will be fixed eventually!! 

 

Of course it is. :P

 

Edit: this green bar stuff is interesting, I haven't been able to reproduce it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great work! Will there be a transparent status bar in future builds?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I turned on ART and device go in bootloop. (sorry for bad english)

OK thanks, Daz can you fix this?
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Youtube in KK is still pixelated ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Of course it is. :P

 

Edit: this green bar stuff is interesting, I haven't been able to reproduce it.

If i get green bar I will give you a logcat :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

OK thanks, Daz can you fix this?

 

It's none of my business.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's none of my business.

what does it mean? Can you not fix?
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

G510 video playback dont work. Sometimes camera crash and unable to connect camera

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

what does it mean? Can you not fix?

 

It's not a device specific issue, everyone has that problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

G510 video playback dont work. Sometimes camera crash and unable to connect camera

 

Haven't seen any of those problems even once. o_o

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok. When i off zram playback works but still green bar. I use the Gallery app.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

the browsers lag is caused by the hw acceleration, i think chrome works because does not use it

 

@Dazzozo, is not possible to use kratos's display driver? or in cm10.2 and 11 are differents from cm10.1?

Edited by fonz93
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's not a device specific issue, everyone has that problem.

okay I understanded! :) Are there any news about your project of the 4.4 AOSP?
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hey dazzozo,

again a G330 user here

now since we have reached the nightly roms, could you please release the source :)

so that we creat a conversion package for our devices :)

Thank you bro and again awesome work :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.