Jump to content


Photo

(My Storage disappear) the Final solution Omnia II I800

* * * * * 4 votes

73 replies to this topic

#1
Magic_Mur

Magic_Mur

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:gt-i800
I hope this is the right place for this subject


Hi guys today really I bring to you the solution for (My Storage disappear) Problem its work with me correctly I hope it will work with you also.
Special thanks to koko5800 from http://www.ce4arab.com Forums (Arabic Forum) he is the one who brought the Solution from a foreign website and Explain as he understand to us.

The original Subject in this link http://www.ce4arab.c...ad.php?t=283918
This is a small thanks to you guys because we always come to your forums to get help if we stock in something So, I make this Subject to appreciation you for help and to exchange the Information and Experience together any way let's start,


1- First things we need to install the cab file from the link below cab name MoviPatch_Eng_100416.cab in the rar file with name windows-1256__my storage back.
2- http://www.mediafire.com/myfiles.php or you can take it from attachment
3- After you install it in your mobile go to your ( File manager >>Temb >> MoviPatch >>NormalPatchUpdate.exe )
4- Switch your mobile off and take you battery out.
5- Return your battery to your mobile again and switch it on again
6- You will get massage have to chooses with strange language I think may be Chinese language OK whatever Chose the left on
7- Now go and chose as following (start >> settings >> general Settings >> USB Connection >> Mass storage)
8- Now connect you mobile O2 (GT-I800) to you PC it will directly identify your mass storage and ask for format it accept and format it
9- Now it will show in your PC it's available

Note: this only effect in storage part only and eras the file that was in the storage part only, So all the file in this part will delete >_> but at lest it will back
Some people they said after the 3rd step them Storage back with the information .. So maybe you can Stop in the 3rd Step otherwise you have complete the steps for my I didn't get it until complete the full steps
Congratulations your Storage back again … I hope it will help …

Just for your information My Storage is 16 GB and it's shown before 0 Mb and after applying those Step its back again
I wish you success and good luck all

Attached Files


Edited by Magic_Mur, 04 February 2011 - 08:42 AM.

  • 2

#2
ajit.si

ajit.si

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:omnia 2
thanx for the post bro.. it help me a lot i was also facing the same issue with my samsung omnia2 but now it working.....

thanx once again.........

  • 0

#3
combathero

combathero

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:Samsung Omnia 2 GT-I8000
OMG! TS you the men, you're the saviour of my phone.\m/ My storage were gone since november and I already tried all workaround from the internet, much thanks for sharing the fix. This topic should be pinned.

  • 0

#4
skoda60

skoda60

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 554 posts
  • Gender:Male
  • Location:Singapore
  • Devices:S

OMG! TS you the men, you're the saviour of my phone.\m/ My storage were gone since november and I already tried all workaround from the internet, much thanks for sharing the fix. This topic should be pinned.

Support it to be pinned.

  • 0
Samsung Omnia2 with my own lite i8000NXXJJ1 wm6.5 by using twu2 script
Samsung Galaxy S2 Gary XWKI8 and DXKI2 ROM.
Worked great for me.

#5
Magic_Mur

Magic_Mur

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:gt-i800
happy to hair that guys me also I was suffering more than 4 month and I refuse to send it to repair and finally we get the solution
very :) nice.
Now I can Keep my mobile without fairing from this silly :) problem and install any Rom I like hahaha ;) .
I'm waiting for the rest.. :lol:

Edited by Magic_Mur, 28 January 2011 - 11:41 AM.

  • 0

#6
aceir

aceir

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

happy to hair that guys me also I was suffering more than 4 month and I refuse to send it to repair and finally we get the solution
very ;) nice.
Now I can Keep my mobile without fairing from this silly :) problem and install any Rom I like hahaha :o .
I'm waiting for the rest.. :lol:


Thank you my friend :)
I wish you a happy day

  • 0

#7
zh she

zh she

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:i8000

I hope this is the right place for this subject
Hi guys today really I bring to you the solution for (My Storage disappear) Problem its work with me correctly I hope it will work with you also.
Special thanks to koko5800 from http://www.ce4arab.com Forums (Arabic Forum) he is the one who brought the Solution from a foreign website and Explain it us as he understand it to us.

The original Subjects in this link http://www.ce4arab.c...ad.php?t=283918
This is a small thanks to you guys because we always come to your forums to get help if we stock in something So, I make this Subject to appreciation you for help and to exchange the Information and Experience together any way let's start,
1- First things we need to install the cab file from the link below cab name MoviPatch_Eng_100416.cab in the rar file with name windows-1256__my storage back.
2- http://www.mediafire.com/myfiles.php or you can take it from attachment
3- After you install it in your mobile go to your ( File manager >>Temb >> MoviPatch >>NormalPatchUpdate.exe )
4- Switch your mobile off and take you battery out.
5- Return your battery to your mobile again and switch it on again
6- You will get massage have to chooses with strange language I think may be Chinese language OK whatever Chose the left on
7- Now go and chose as following (start >> settings >> general Settings >> USB Connection >> Mass storage)
8- Now connect you mobile O2 (GT-I800) to you PC it will directly identify your mass storage and ask for format it accept and format it
9- Now it will show in your PC it's available

Note: this only effect in storage part only and eras the file that was in the storage back only, So all the file in this part will delete >_> but at lest it will back

Congratulations your Storage back again … I hope it will help …

Just for your information My Storage is 16 GB and it's shown before 0 GB and after applying those Step its back again
I wish you success and good luck all

Thank you my friend
I wish you a happy day

  • 0

#8
marvmcsbest

marvmcsbest

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
AT LAST MY STORAGE IS BACK,THANK YOU VERY MUCH BRO FOR THIS ....IT REALLY HELPS A LOT...

  • 0

#9
kcertel

kcertel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Thanks a lot..
I did it..
Yehoooooo

  • 0

#10
marvmcsbest

marvmcsbest

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
so sad my storage disappear again and I tried the cab once again but no luck anymore...When I'm going to click the normal patch update it always said "alarm no runtime safe mode terminate application" and after I removed the battery and turn it again there's no message appear like what you said a chinese character...Please help what to do?Thank you in advance...

  • 0

#11
Magic_Mur

Magic_Mur

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:gt-i800

so sad my storage disappear again and I tried the cab once again but no luck anymore...When I'm going to click the normal patch update it always said "alarm no runtime safe mode terminate application" and after I removed the battery and turn it again there's no message appear like what you said a chinese character...Please help what to do?Thank you in advance...


marvmcsbest
Really it's not a good news, I don't Know dude but tray to make hard rest (format) your device and follow the steps correctly may it help. just tray again.
Waiting for your replay...
Wish you succeed

ajit.si, combathero, skoda60kcertel, marvmcsbest, zh she and aceir

Happy to hear that guys and happy days for you |^_*|__! that's a good news.

Thanks for corporations

Best Regard, your Brother
Magic_Mur

Edited by Magic_Mur, 31 January 2011 - 08:27 PM.

  • 0

#12
marvmcsbest

marvmcsbest

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

marvmcsbest
Really it's not a good news, I don't Know dude but tray to make hard rest (format) your device and follow the steps correctly may it help. just tray again.
Waiting for your replay...
Wish you succeed

ajit.si, combathero, skoda60kcertel, marvmcsbest, zh she and aceir

Happy to hear that guys and happy days for you |^_*|__! that's a good news.

Thanks for corporations

Best Regard, your Brother
Magic_Mur

I'dn tried to hard reset, format my phone but still did not work....I follow your procedure and after the third procedure it always prompt the alarm "no runtime safemode terminate application". The first time I tried the application it works like a charm I just install the application and then restart, my storage was there already and I'm very glad when I connect it to the computer the mystorage was detected and I transfer some file on mystorage and it was successful but when I disconnect it to the computer and see the transfer file to my phone the file was not there.So I tried it again and again but the file wasn't there.So I reinstall the cab file and then restart and I Proceed to the next procedure which going to temp and patch then the chinese character appear so I click the left side and my phone restarted after that when I saw the device part mystorage disappear.So I start worrying I tried and tried all the prodecure all over again until now there's no luck it always prompt the alarm"no run time safemode terminate application"when I reach the patching part...Hope there's another options to make it work...Thank you.

  • 0

#13
koko5800

koko5800

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male
  • Location:egypt
  • Devices:omnia
thanks Magic_Mur for discussing this topic here you know i'm egyptian and there is no internet in egypt right now to discuss this problem here ;)

  • 0

#14
marvmcsbest

marvmcsbest

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

thanks Magic_Mur for discussing this topic here you know i'm egyptian and there is no internet in egypt right now to discuss this problem here ;)


Hope you can help us regarding this problem everytime I click the normal patch in temp folder the message always prompt
"alarm
no runtime safe mode
terminat app"
That's why I can't proceed to the next step....Hope there is another option to bypass the alarm message and can proceed all the steps...thank you
By the way I also following your forum in www.ce4arab.com, I can't read and understand arabic but I just google translate it to english..I read and translate every word in the forum regarding this topic but I can't find an answer regarding with the issue I had experience(alarm no runtime safe mode terminate app)....
And we are also thankful to Magic_Mur that he brought to modaco this very helpful .cab and you either of course....Thank You...

Edited by marvmcsbest, 02 February 2011 - 02:27 PM.

  • 0

#15
Magic_Mur

Magic_Mur

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:gt-i800

thanks Magic_Mur for discussing this topic here you know i'm egyptian and there is no internet in egypt right now to discuss this problem here ;)

you are welcome brother and god help you and your people I follow the news I hope you succeed to be free in what you have, thanks for you firs ;)!

Hope you can help us regarding this problem every time I click the normal patch in temp folder the message always prompt
"alarm
no runtime safe mode
terminat app"
That's why I can't proceed to the next step....Hope there is another option to bypass the alarm message and can proceed all the steps...thank you
By the way I also following your forum in www.ce4arab.com, I can't read and understand arabic but I just google translate it to english..I read and translate every word in the forum regarding this topic but I can't find an answer regarding with the issue I had experience(alarm no runtime safe mode terminate app)....
And we are also thankful to Magic_Mur that he brought to modaco this very helpful .cab and you either of course....Thank You...


Really I don't have any Ideas now sorry, but I will try to find solution if I get it I will sure pass it here. Sorry again !>_>.

  • 0

#16
smtahmid

smtahmid

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Sgh-i900
there is a much easier solution

get this:

http://www.nuerom.co...nload.aspx?id=9

install, and go to start>>control panel>>system

there will be a new option "storage manager"

in the list you'll be able to see 2-4 storages, find your "my storage" according to size (dsk3 in i900)

in partitons, select the partition and click "mount", should do the trick

if still showing 0gb, delete the partition and make a new one. make sure the name is "part00"

format.

hope it helps ;)

  • 0

#17
marvmcsbest

marvmcsbest

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

there is a much easier solution

get this:

http://www.nuerom.co...nload.aspx?id=9

install, and go to start>>control panel>>system

there will be a new option "storage manager"

in the list you'll be able to see 2-4 storages, find your "my storage" according to size (dsk3 in i900)

in partitons, select the partition and click "mount", should do the trick

if still showing 0gb, delete the partition and make a new one. make sure the name is "part00"

format.

hope it helps ;)

I installed the cab but the disk of" my storage " does not exist therefore I can't proceed to mount and delete the partition...Thanks

Edited by marvmcsbest, 03 February 2011 - 03:13 PM.

  • 0

#18
Magic_Mur

Magic_Mur

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:gt-i800

Hope you can help us regarding this problem everytime I click the normal patch in temp folder the message always prompt
"alarm
no runtime safe mode
terminat app"
That's why I can't proceed to the next step....Hope there is another option to bypass the alarm message and can proceed all the steps...thank you
By the way I also following your forum in www.ce4arab.com, I can't read and understand arabic but I just google translate it to english..I read and translate every word in the forum regarding this topic but I can't find an answer regarding with the issue I had experience(alarm no runtime safe mode terminate app)....
And we are also thankful to Magic_Mur that he brought to modaco this very helpful .cab and you either of course....Thank You...


Ok what about if go as following (start >> settings >> general Settings >> Memory Settings >> My Storage) >> is it show the Storage size (0 Mb) or something???!!

any way try to do that steps before again but before that just do this one go as following (start >> settings >> general Settings >> USB Connection >> Enable advance network functionality << make it disable )

and after that do the same steps again and make sour do the step 7 & 8. I am not sour as said to you it's only guessing try it.
otherwise format your device and before format make backup

and we are waiting for your Replay.

  • 0

#19
marvmcsbest

marvmcsbest

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

Ok what about if go as following (start >> settings >> general Settings >> Memory Settings >> My Storage) >> is it show the Storage size (0 Mb) or something???!!

any way try to do that steps before again but before that just do this one go as following (start >> settings >> general Settings >> USB Connection >> Enable advance network functionality << make it disable )

and after that do the same steps again and make sour do the step 7 & 8. I am not sour as said to you it's only guessing try it.
otherwise format your device and before format make backup

and we are waiting for your Replay.


Yes my storage shows 0mb, and I disable the advance network functionality still the problem was'nt resolve.I do reformat the phone, eboot and csc files but it did not work for me...I think this is a hardware problem already...anyway thank you for all the effort and still I'm hoping for another way and options before I send it to service center.By the way this is the second time mystorage disappear!

  • 0

#20
Phams0

Phams0

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Blackjack II

Yes my storage shows 0mb, and I disable the advance network functionality still the problem was'nt resolve.I do reformat the phone, eboot and csc files but it did not work for me...I think this is a hardware problem already...anyway thank you for all the effort and still I'm hoping for another way and options before I send it to service center.By the way this is the second time mystorage disappear!


hey marvmcsbest, I feel your pain. I lost My Storage, restored it with this cab, only to lose it again. I've tried everything suggested on the forum but nothing worked. I think I did confirm that it was a hardware problem. I did a surface test on My Storage using EASUES Partition managager. It found a whole bunch of bad sectors before crashing. I guess I have no choice but to buy a bigger micro sd card to use as storage. (samsung won't repair my phone)

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users