Jump to content


Photo

CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]


1513 replies to this topic

#641
danny19901

danny19901

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 419 posts
  • Gender:Male
  • Location:3 Gray Street
  • Interests:Modding, coding, hacking anything to do with computers or phones also jailbreaking love music like walking etc...
  • Devices:LG optimus 4X HD P880
  • Twitter:@danny19901
@Kra1o5 sorry to bother you but will this be getting updated also do you know if anyone is working on CM10.2 4.3 for Y300

  • 0

#642
andrea2107

andrea2107

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • Devices:huawei ascend g330

@Kra1o5 sorry to bother you but will this be getting updated also do you know if anyone is working on CM10.2 4.3 for Y300



Someone is working,can't give you more info

  • 0

#643
SH3H1

SH3H1

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,252 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xiaomi Redmi 1S
Did someone see josalaito????

:-X

  • 0

#644
danny19901

danny19901

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 419 posts
  • Gender:Male
  • Location:3 Gray Street
  • Interests:Modding, coding, hacking anything to do with computers or phones also jailbreaking love music like walking etc...
  • Devices:LG optimus 4X HD P880
  • Twitter:@danny19901
Im guessing this ROM is no longer getting worked on well in mean time try Joestone's ROM of cm10.1 but great work Kra1o5, joestone, Dazzazo and Josalaito I hope we see cm10.2 or maybe 4.4 kitkat I can only hope but with great awesome devs its possible

  • 0

#645
xals1997

xals1997

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Y300 / bq Edison 2 QC

Nowdays is better to use joestone cm10.1. I'm using it and it works very good. Camera (photos) works ok, no reboots and no green screen. It doesn't record video, but it doesn't crash or reboot. And no green lines in gallery when you are watching a video.

 

http://goo.im/devs/j...FICIAL-G510.zip


  • 0

Device: Huawei Y300          

ROM: CyanogenMod 11 

Kernel: chil360 v.0.52

Recovery: TWRP 2.8.0.1

 

Device: bq Edison 2 QC (2gb RAM version)

ROM: CyanogenMod 11

Kernel: cm11

Recovery: TWRP 2.8.0.1


#646
SH3H1

SH3H1

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,252 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xiaomi Redmi 1S

Nowdays is better to use joestone cm10.1. I'm using it and it works very good. Camera (photos) works ok, no reboots and no green screen. It doesn't record video, but it doesn't crash or reboot. And no green lines in gallery when you are watching a video.

http://goo.im/devs/j...FICIAL-G510.zip


Joestone continues this project on other thread. Kra1o5 is working on CM10 , and no longer on this.

  • 0

#647
xals1997

xals1997

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Y300 / bq Edison 2 QC

Joestone continues this project on other thread. Kra1o5 is working on CM10 , and no longer on this.

http://www.modaco.co...build-20130929/  yes, this is the joestone project. Camera works ok if you download the test version


  • 0

Device: Huawei Y300          

ROM: CyanogenMod 11 

Kernel: chil360 v.0.52

Recovery: TWRP 2.8.0.1

 

Device: bq Edison 2 QC (2gb RAM version)

ROM: CyanogenMod 11

Kernel: cm11

Recovery: TWRP 2.8.0.1


#648
bgmenot111

bgmenot111

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:dead
  • Devices:G510-0200

Fm radio doesnt work in joestone project but in krolo5 project works well

 

why?


  • 0

#649
fricy81

fricy81

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Y300//Kra1o5.CM10.1//Cexstel

Fm radio doesnt work in joestone project but in krolo5 project works well
why?


Which FM app did you manage to get working on CM, and how? AFAIK FM only works on stock roms, please share if you had success with it.

  • 0

#650
Massy97

Massy97

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 93 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Nexus 4 Stock

The Adreno 203 GPU, can handle video streams in 480p and will be the perfect partner for those devices have screens with resolution 800×480/854×480. (You can change the resolution to enter keys Soft-Touch?


  • 0

#651
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 512 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xiaomi Redmi 1S

Really i dont left cm10.1, only want to have one stable version before make new.

 

Greetings


  • 2

#652
spapa

spapa

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Devices:Huawei Ascend G510
Great work. But my g510 don t connect to WiFi. Device found the network, save this, but don't connect to WiFi. I'm italian.
Thanks Kra

  • 1

#653
fonz93

fonz93

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,686 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Huawei Y300
  • Twitter:@Fonz93
Prova a togliere il filtro mac del wi fi se lo hai

  • 1

#654
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 512 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xiaomi Redmi 1S

Great work. But my g510 don t connect to WiFi. Device found the network, save this, but don't connect to WiFi. I'm italian.
Thanks Kra

 

Use wpa_supplicant from stock rom.


  • 1

#655
SH3H1

SH3H1

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,252 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Xiaomi Redmi 1S

Really i dont left cm10.1, only want to have one stable version before make new.

Greetings



Sorry I misunderstood you...T_T ,and that is a great idea that while we are waiting for CM10.1 we can enjoy CM10, So we will be happy.

You are a god , thanks for your work on this.

Good luck

  • 1

#656
bgmenot111

bgmenot111

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:dead
  • Devices:G510-0200

The Adreno 203 GPU, can handle video streams in 480p and will be the perfect partner for those devices have screens with resolution 800×480/854×480. (You can change the resolution to enter keys Soft-Touch?

 

It is said for 720p recording in devices We must changes some files is lib. If oneperson work on it , We can see 720p videos in our devices without lag:

 

http://forum.xda-dev...d.php?t=1154215

 

and I have a question. what is this?

 

http://forum.xda-dev...d.php?t=1880812


Edited by bgmenot111, 16 October 2013 - 05:00 PM.

  • 1

#657
Massy97

Massy97

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 93 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Nexus 4 Stock

 

and I have a question. what is this?

 

http://forum.xda-dev...d.php?t=1880812

Source codes for 720p (I'm Italian)


  • 1

#658
SaurabhRCk

SaurabhRCk

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 648 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Huawei Ascend Y300
  • Twitter:@SaurabhRCk

It is said for 720p recording in devices We must changes some files is lib. If oneperson work on it , We can see 720p videos in our devices without lag:

 

http://forum.xda-dev...d.php?t=1154215

 

and I have a question. what is this?

 

http://forum.xda-dev...d.php?t=1880812

in the rom fusion x there is 720p recording. can't we use those lib files in cm?


  • 0

Device :     Huawei Ascend Y300                                                                 Device:        Asus Zenfone 5

ROM:        Stock B209 (Rooted)                                                                  ROM:           ZenUI (Stock 4.4.2) (Rooted)

Kernel:      Stock                                                                                        Kernel:        Stock

Recovery:  TWRP 2.7.1.0                                                                            Recovery:     Stock


#659
bgmenot111

bgmenot111

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:dead
  • Devices:G510-0200

I dont know. you must ask to tillaz.

 

but it is believe in fusion x we have only xml file for recording 720p it means fusion x records hd videos along lag


Edited by bgmenot111, 16 October 2013 - 05:26 PM.

  • 0

#660
fricy81

fricy81

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Y300//Kra1o5.CM10.1//Cexstel

@SaurabhRCk: AFAIK there's no extra 720p lib in fusion x, it's just a custom media_profiles.xml and moto camera app that can change the resolution. Just tested 720p recording on fusion 7.1, frame rate is ~12fps. After copying those files into my b197-slim I can record at 720p without any other modifications. But I'd rather stay on 480p@25 fps...


  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users