Jump to content


Photo

[KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [ALL] [NIGHTLY BUILDS AVAILABLE]


4270 replies to this topic

#41
cvele992

cvele992

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:Huawei G510-0200

Of course it is. :P

 

Edit: this green bar stuff is interesting, I haven't been able to reproduce it.

If i get green bar I will give you a logcat :P


  • 0

Phone: Huawei G510-200

ROM:  CyanogenMod 11

Base Band: 2030
GAPPS: pa_gapps-full-4.4-20131126-signed.zip
CWM ver.: 6.0.4.5
SD Card: Patriot micro SD 8gb class 10 
Swap: On, 128mb; zRam: Off; KSM: On
CPU: ONDEMAND / 245 - 1209 MH

 

Ko ti ruši sneška?


#42
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

OK thanks, Daz can you fix this?

 

It's none of my business.


  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#43
lucap00

lucap00

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Devices:Huawei Y300/ Galaxy Tab 2 10.1

It's none of my business.

what does it mean? Can you not fix?

  • 0

#44
partyzant_x

partyzant_x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
G510 video playback dont work. Sometimes camera crash and unable to connect camera

  • 0

#45
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

what does it mean? Can you not fix?

 

It's not a device specific issue, everyone has that problem.


  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#46
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

G510 video playback dont work. Sometimes camera crash and unable to connect camera

 

Haven't seen any of those problems even once. o_o


  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#47
partyzant_x

partyzant_x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
Ok. When i off zram playback works but still green bar. I use the Gallery app.

  • 0

#48
fonz93

fonz93

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,680 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Huawei Y300
  • Twitter:@Fonz93

the browsers lag is caused by the hw acceleration, i think chrome works because does not use it

 

@Dazzozo, is not possible to use kratos's display driver? or in cm10.2 and 11 are differents from cm10.1?


Edited by fonz93, 08 December 2013 - 12:57 PM.

  • 0

#49
lucap00

lucap00

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Devices:Huawei Y300/ Galaxy Tab 2 10.1

It's not a device specific issue, everyone has that problem.

okay I understanded! :) Are there any news about your project of the 4.4 AOSP?

  • 1

#50
lordfarhan40

lordfarhan40

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

hey dazzozo,

again a G330 user here

now since we have reached the nightly roms, could you please release the source :)

so that we creat a conversion package for our devices :)

Thank you bro and again awesome work :D


  • 0

#51
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

the browsers lag is caused by the hw acceleration, i think chrome work because does not use it

 

@Dazzozo, is not possible to use kratos's display driver? or in cm10.2 and 11 are differents from cm10.1?

 

No, the browser's lag is caused by the new Chromium WebView, otherwise it would be an issue in every previous release.

 

Kra1o5 uses my display HAL. People who have published earlier versions are not wizards, they just have less of a hard time because the hardware was actually supported then. This is unsupported hardware guys, remember that.


  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#52
fonz93

fonz93

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,680 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Huawei Y300
  • Twitter:@Fonz93

No, the browser's lag is caused by the new Chromium WebView, otherwise it would be an issue in every previous release.

 

Kra1o5 uses my display HAL. People who have published earlier versions are not wizards, they just have less of a hard time because the hardware was actually supported then. This is unsupported hardware guys, remember that.

Ok, understood, last question, will you work on hwa or is impossible to fix?


Edited by fonz93, 08 December 2013 - 01:03 PM.

  • 0

#53
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

Ok, understood, last question, will you work on hwa or is impossible to fix?

 

"hwa" is misused everywhere. Specifically, what do you want accelerating with the hardware that you think isn't currently?


  • 1
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#54
partyzant_x

partyzant_x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts

  • 0

#55
tcgrey

tcgrey

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Devices:huawei y300-100

@Daz RESPECT!


  • 0

#56
fonz93

fonz93

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,680 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Huawei Y300
  • Twitter:@Fonz93

"hwa" is misused everywhere. Specifically, what do you want accelerating with the hardware that you think isn't currently?

sorry, i dont know a lot of this thing so i dont know how to explain (my english does not help :D ), but i mean gpu acceleration (?) with games,UI (for example the notification pulldown is laggy), my sister has a galaxy s (i9000) that is more fast than my phone (in cm10.2), except in cm10 where this is working fine, sorry if i said something wrong.


Edited by fonz93, 08 December 2013 - 01:16 PM.

  • 0

#57
coavasic96

coavasic96

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:Huawei G700-U20

I think that the problem is not hwa than omx codec. :)


  • 1

#58
Shadowghost

Shadowghost

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Computers, Server-Technique, Android, Fantasy & Science-Fiction Books and everything connected to tech
  • Devices:Huawei Ascend Y300-100
When I Mount my SD as primary it mounts an internal, so I have 2 internal SD cards while one is the so called external - but my really external isnt used in any case - can gget on it with filemanager but all apps doesnt recognize it, in storage its also shown but nothing more than that.

Edited by Shadowghost, 08 December 2013 - 01:30 PM.

  • 0

Device:          Huawei Y300-100

Recovery:      TWRP 2.8.0.1

ROM:             CM11 & Mahdi 2.8
Kernel:          Stock-Kernel


#59
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,309 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

When I Mount my SD as primary it mounts an internal, so I have 2 internal SD cards wäre one is called as the external - but my really external isnt used in any case - can geht in it with filemanager but all apps doesnt recognize it.


It isn't working yet, I rushed it last night. At least it didn't blow everything up :P

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#60
Shadowghost

Shadowghost

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 110 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Computers, Server-Technique, Android, Fantasy & Science-Fiction Books and everything connected to tech
  • Devices:Huawei Ascend Y300-100
Okay so only wait and it will be fixed over the next days?

  • 0

Device:          Huawei Y300-100

Recovery:      TWRP 2.8.0.1

ROM:             CM11 & Mahdi 2.8
Kernel:          Stock-Kernel





6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users