Jump to content


Photo

[DEV][ROM] [5.8] CyanogenMod 11.0 (Android 4.4.4)

* * * * * 21 votes

1437 replies to this topic

#1201
mirko28

mirko28

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Devices:zte blade
I have installed google search but voice search doesn't work. App stops working immediately after choosing voice input. I looked in input settings, everything looks fine. Is there a way to get it working ?

Edited by mirko28, 28 July 2014 - 12:52 PM.

  • 0

#1202
chorao

chorao

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Devices:zte A5 (libra) | minix g4

I have installed google search but voice search doesn't work. App stops working immediately after choosing voice input. I looked in input settings, everything looks fine. Is there a way to get it working ?

reading the topic is the answer


  • 0

#1203
killadroid

killadroid

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nairobi,Kenya
  • Devices:Huawei Y300-0100
  • Twitter:@flow_futuristik

I have installed google search but voice search doesn't work. App stops working immediately after choosing voice input. I looked in input settings, everything looks fine. Is there a way to get it working ?

it will NEVER work on armv6 processor

  • 1

#1204
mirko28

mirko28

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Devices:zte blade
Ok, thanks guys. Blame for me didn't saw that .

  • 2

#1205
killadroid

killadroid

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nairobi,Kenya
  • Devices:Huawei Y300-0100
  • Twitter:@flow_futuristik
only one tiny problem,system ui keeps crashing ill try to get a logcat.& yes i did full wipe

  • 0

#1206
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 399 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

No such problem for me, also clean install. Try wiping and installing again, something might have accidentally became bugged during your previous install.


  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#1207
poshat

poshat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

In last Update (10/07) can't find menu for Proximity sensor calibration. Without this utils screen go black sometimes.


  • 0

#1208
kr0m

kr0m

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sapo a5

In last Update (10/07) can't find menu for Proximity sensor calibration. Without this utils screen go black sometimes.

 

In this build it was moved to the App Drawer.


  • 1

#1209
poshat

poshat

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

In this build it was moved to the App Drawer.

Tnx. Finded app "BladeParts"


  • 0

#1210
killadroid

killadroid

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nairobi,Kenya
  • Devices:Huawei Y300-0100
  • Twitter:@flow_futuristik
calibrating proximity sensor seems to have done the trick no more system ui crashes :) btw does spirit fm work on the blade?

  • 0

#1211
lolasher

lolasher

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade

Spirit FM never worked with ZTE Blade, I don't know why.


  • 0

#1212
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 399 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Because FM is hardware based (different for each type of phone), not supported officially by Android and not universal.


  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#1213
gerhardo

gerhardo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Devices:ZTE Blade

Because FM is hardware based (different for each type of phone), not supported officially by Android and not universal.

CM 10.x supposedly had a standardized interface to FM, that Effem (daemond's app) used.

This interface is not updated to CM11, no maintainer, not much interest.

 

SpiritFM used the CM interface where available I guess, but it mostly implemented the HW level support.

I have not heard that Spirit ever worked on the Blade.

 

If you want FM, use CM10.

 

KitKat on the Blade is a great achievement.


Edited by gerhardo, 02 August 2014 - 08:10 PM.

  • 0

#1214
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 399 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade

Yes, but daemond did a lot to make it work for our hardware in CM10, otherwise it wouldn't (with only CM10). So it was not universal even in CM10.

 

I actually never used FM with any ROM (except few times for testing).


  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#1215
killadroid

killadroid

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nairobi,Kenya
  • Devices:Huawei Y300-0100
  • Twitter:@flow_futuristik
...

Edited by killadroid, 04 August 2014 - 06:28 AM.

  • 0

#1216
killadroid

killadroid

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 335 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nairobi,Kenya
  • Devices:Huawei Y300-0100
  • Twitter:@flow_futuristik
i was just asking.ive neva even listened to the radio for 20 minutes without getting bored.this is the best rom :)

  • 0

#1217
Janil

Janil

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Devices:ZTE Blade

Thank you Zeelog! My blade it's perfect with your rom!
I have just an issue.. I can't send/receive MMS.. Anyone facing the same problem?

EDIT:
Solved! I just needed to download APN Portugal.

What do you mean "download APN Portugal"? I searched around for MMS and I noticed people are suggesting upgrading baseband for other phones.. I wonder if that would help with my Blade. Mine's a gen1 so I guess there should be newer ones, but I still need to figure out if it's safe to upgrade it..

 

EDIT: Ah, there's an app called APN Portugal.. Anyway, my settings are correct, because I can send MMS when the wifi is connected, but nothing else works if I'm not lucky when I manually connect the APN.


Edited by Janil, 04 August 2014 - 10:42 AM.

  • 0

#1218
smsmasters.co.uk

smsmasters.co.uk

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 47 posts

Does ART runtime work in this ROM?


  • 0
SmsMasters.co.uk - Online since 2002

#1219
Roeloff

Roeloff

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:ZTE Blade

Does ART runtime work in this ROM?

 

Nope. Armv7 devices only. Sorry.


  • 0

#1220
zeelog

zeelog

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 posts
  • Gender:Male
  • Location:Malta

new build up, updated recovery is required to install this build, links below & OP

 

MD5: 7A99936DBDF31797CF954A18B001EFC9
*** IMPORTANT: THIS BUILD MUST BE FLASHED WITH CWM RECOVERY 6.0.5.3 LINK ON FIRST PAGE ***
Trebuchet layout fixes
Dialer: Add configurable incoming call screen style
Settings: Add option to change size of QS ribbon bar
MMS: add option to auto-enable mobile data for MMS send/receive
MMS: add per conversation notification settings/ringtones
Kernel: Introduced speedup keyresume (another attempt to fix lag on incoming call)
Kernel fixes from previous release:
Actually these changes were not even applied:
-Kernel: Updated SIO scheduler
-Kernel: Reclaimed ~ +5Mb RAM (from previous release)
-Patched CVE-2014-3153
Add soft reboot option
Kernel: Enabled TLS Register & LDREXD CPU features
Updated cLOCK widget (link on first page)
 
Updated Recovery to v6.0.5.3 - DOWNLOAD
MD5: 7A3E9EB473EB3806EC0825770B788060
 - Supports flashing of TLS enabled builds
 - Backwards compatible for flashing older builds
 - Re Add power off option
 - Add Rainbow mode (enabled upon continuous menu scrolling) 

  • 5




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users