Jump to content
TripNRaVeR

[11-06] [ROM] CyanogenMod 9 - Endeavor Unleashed | 015

Recommended Posts

Changelog 007

NFC fixed

Small changes to fix phone calling issues (only work with full wipe and no restore)

Source updates

Latest CM9 merges

Thanks for your work!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Changelog 007

NFC fixed

Small changes to fix phone calling issues (only work with full wipe and no restore)

New display values for better battery life

Source updates

Latest CM9 merges

Did you fix /system/etc/permissions sO I don't have to copy it over myself?

Share this post


Link to post
Share on other sites

How to do an update without wipe it? 006 was my first ROM install ever, so kind of new.

Awesome work Trip!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any way to fix the echo issue still getting it on version 7. also i think it only happens for the other person if they call me, if i call them they claim they dont get any type of echo

Edited by dlkotoric

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same as dlkotoric. Still have an echo when I receive a call. When I place the call, no problems.

This is from a full wipe, no restore.

Edited by birkholz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also camera app still crashes when manually focusing on faces and gps still wont work. With ARHD rom it locked on in seconds, but now its just standing there with only agps accuracy of 100 meters.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also camera app still crashes when focusing on faces .

... only this :( my only issue with this rom! I'm using a third-party camera app, and it works ... but i kinda like the stock one better! Hope there will be a fix :) thanks for your hard work trip!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone please help me, I can't boot in recovery anymore. Tried via APM, bootloader and with Quick Boot app.....but neither way to come in recovery. When should recovery starts, it's just a little blink and phone reboots normally. I've tried to flash recovery one mofe time via fastboot and still the same. How can I boot in recovery....I'm stucked on 006

Thanks for your help :)

Edited by ontime

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone please help me, I can't boot in recovery anymore. Tried via APM, bootloader and with Quick Boot app.....but neither way to come in recovery. When should recovery starts, it's just a little blink and phone reboots normally. I've tried to flash recovery one mofe time via fastboot and still the same. How can I boot in recovery....I'm stucked on 006

Thanks for your help :)

Fastboot erase cache should fix that

Share this post


Link to post
Share on other sites

Small changes to fix phone calling issues (only work with full wipe and no restore)

When you say no restore what do you mean? No app restore or no titanium backup restore or both?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you say no restore what do you mean? No app restore or no titanium backup restore or both?

I mean completely nothing restored, but you can always try to full wipe and test if it is fixed or not and if not fixed you can always restore youre stuff then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone please help me, I can't boot in recovery anymore. Tried via APM, bootloader and with Quick Boot app.....but neither way to come in recovery. When should recovery starts, it's just a little blink and phone reboots normally. I've tried to flash recovery one mofe time via fastboot and still the same. How can I boot in recovery....I'm stucked on 006

Thanks for your help :)

read the thread people, when you flash boot.img you have to erase cache after..

fastboot erase cache

how many times has this been asked now?? lol

Edited by FabioPBX

Share this post


Link to post
Share on other sites

I mean completely nothing restored, but you can always try to full wipe and test if it is fixed or not and if not fixed you can always restore youre stuff then.

what about titanium with no system apps?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wipe is required else you will get conflicts with installed apps. Lost alot of apps and reinstalling with TB wasn't possible so i did a full wipe and i have to say i restored all my app without any problems or fc's. So i advise to wipe when installing 007

Share this post


Link to post
Share on other sites

read the thread people, when you flash boot.img you have to erase cache after..

fastboot erase cache

how many times has this been asked now?? lol

On your opinion people must read all 40 pages to see what's different on this ROM or......?

But thanks anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites

On your opinion people must read all 40 pages to see what's different on this ROM or......?

But thanks anyway

im not being mean, but im sure a quick search on the thread would of given you an anwser :P

Glad you fixed it tho :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wipe is required else you will get conflicts with installed apps. Lost alot of apps and reinstalling with TB wasn't possible so i did a full wipe and i have to say i restored all my app without any problems or fc's. So i advise to wipe when installing 007

soo you still restored anyway...

i havent wiped yet, but all seems working ok, had to reinstall gapps tho, but that was expected..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.