Jump to content
Kra1o5

CyanogenMod 10 Build R15 [02/10/14]

Recommended Posts

Hi all

 

All is working well with R8 on my G510-0100. It's been installed for two days and I've had no reboots (including when I shake it @icomeinpeace), or any other issues. Battery life is good (a day with normal use). Definitely an excellent daily use rom in my experience.

 

Many thanks for all the hard work.

 

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all

 

All is working well with R8 on my G510-0100. It's been installed for two days and I've had no reboots (including when I shake it @icomeinpeace), or any other issues. Battery life is good (a day with normal use). Definitely an excellent daily use rom in my experience.

 

Many thanks for all the hard work.

 

Jim

Mine also worked great except for this rebooting issue. I will reflash it to see if it's better. Maybe it's my device that's causing this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's with latest TWRP and i had it too......

it's known bug after installing custom recovery......

Don't worry it's not big problem.....can't fix that.....

Maybe with next TWRP update it will be fixed.....

 

Now i use openrecovery-twrp-2.6.3.0-u8833.img

 

I put it back openrecovery-twrp-2.6.1.0-u8833.img to solve?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reflashed my device, now it does not reboot on shake anymore. Still, it reboots on running Tetris from EA. Any ideas why? I know that the game is not designed for this phone, but still...it should just crash, not reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now i use openrecovery-twrp-2.6.3.0-u8833.img

I put it back openrecovery-twrp-2.6.1.0-u8833.img to solve?

No. It would be worse. You can't even charge while your phone is off. Phone will boot into recovery mode if connected to charger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Already testing works flawlessly no issues only had 1 FC which was BT Share FC at setup but BT works fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also everything works as far as I'm aware including camera for photos not tried vid recording anything you want to know or want me to test

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK I think vid recording works as well so I'm guessing everything works :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vídeo player on hardware works?

I only tried MX and so far doesn't seem to work sorry but software works fine also sorry I went off topic just trying to answer people questions

Share this post


Link to post
Share on other sites

Already testing works flawlessly no issues only had 1 FC which was BT Share FC at setup but BT works fine

okay thanks am gonna try now, but where you get gapps 4.3?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 mins I get link for you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.