Jump to content
Dazzozo

[KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [ALL] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]

Recommended Posts

Hey guys, I'm having a problem with flashing new nightlies. I'm on nightly 11-20140427 (4.4.2) now, and when I download a new nightly it won't install. When it turns in recovery mode, it says something like "installation aborted". What should I do? Can you guys help me out? I really want the new nightly ;) I currently use clockworkmod v6.0.4.4. 

First of all you should update to Daz's 6.0.4.5 CWM http://www.modaco.com/topic/365942-recovery-all-cwm-clockworkmod-recovery-v6045-cm-last-updated-2112/

Second, you must install updates manually. The automated process always fails :P... and remember to wipe cache and dalvik before installing update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Android L is introduced,i hope we will get it on our devices when it arrives in september-october.... :D

I didn't know that. Thanks for the info. I google it and I found that the most sure thing is that dalvik is dead. It will have ART as default. I share a link. It is in Spanish. I hope this don't be a problem.

http://www.elandroidelibre.com/2014/06/el-codigo-de-aosp-confirma-que-art-sera-la-maquina-virtual-por-defecto-de-android.html

Edited by j-beltran

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot, i am now downloading and will be installing in a few minutes. Feedbacks after  :)

 

*Tried to install international update since i'm from the Philippines.

 

I'm getting-

 

Update Exeption

EMMC is readonly, you can't update your system

 

Can you guys help me on this? Thanks!

 

EMMC is your memory card.  please format your card and try again with the update.

 

if you still get this error after that, try fixing permissions in the recovery. 

Edited by painteramit

Share this post


Link to post
Share on other sites

EMMC is your memory card.  please format your card and try again with the update.

 

if you still get this error after that, try fixing permissions in the recovery. 

hi painteramit, i just found out that my internal memory was write-protected, is there a way to fix it?i still cant use  my recovery  :wacko:

Edited by Enitsuj Yar

Share this post


Link to post
Share on other sites

EMMC is your memory card.  please format your card and try again with the update.

 

if you still get this error after that, try fixing permissions in the recovery. 

 

EMMC is not the memory card, EMMC is a generic name for all partitions, for example in our device , EMMC 17 is the /system, EMMC 18 /data, EMMC 16 /cust, etc..

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi painteramit, i just found out that my internal memory was write-protected, is there a way to fix it?i still cant use my recovery :wacko:

It's not write protected! Partition address data is corrupted & or placement data!

When you kindly answer questions in a general forum I will try to help you. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

So everything is working wonderfully on my Y300, but, I have one problem.

My 3g and WiFi icons are always orange, even when my internet connection is absolutely fine and I'm receiving data. It's only a problem because I don't like how it looks, but I would still appreciate greatly any help.

I use xposed, with gravitybox kk and tinted status bar, among others, but these seem like the ones that would affect it.

I have tried; rebooting; turning the device off, then removing sim card, then replacing, then turning on device; toggling airplane mode; enabling airplane mode then rebooting then disabling it; enabling airplane mode then powering off then removing sim card then replacing then powering on, and then disabling airplane mode. Nothing works, so anything else anyone might suggest would be great. I'm on the latest nightly 20140626, with the latest pa 4.4.4 mini modular 20140620 package. If any other information is required I'll provide it with apologies for inconvenience.

Thanks for taking the time to read,

beejmaster

Share this post


Link to post
Share on other sites

So everything is working wonderfully on my Y300, but, I have one problem.

My 3g and WiFi icons are always orange, even when my internet connection is absolutely fine and I'm receiving data. It's only a problem because I don't like how it looks, but I would still appreciate greatly any help.

I use xposed, with gravitybox kk and tinted status bar, among others, but these seem like the ones that would affect it.

I have tried; rebooting; turning the device off, then removing sim card, then replacing, then turning on device; toggling airplane mode; enabling airplane mode then rebooting then disabling it; enabling airplane mode then powering off then removing sim card then replacing then powering on, and then disabling airplane mode. Nothing works, so anything else anyone might suggest would be great. I'm on the latest nightly 20140626, with the latest pa 4.4.4 mini modular 20140620 package. If any other information is required I'll provide it with apologies for inconvenience.

Thanks for taking the time to read,

beejmaster

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still using 21/6 rom and chil360 v42. Upgraded to chil360 v43 kernel but then apps started to crash and fail so i went back to v42. Just sayin that there is no use to update the phone now. cuz it just badword things up xD. So 21/6 rom + chil360 v42 best flawless combo on y300 ;). 

Tried your recommendation and failed.

Installed ROM - booted fine.

Installed Kernel - boot and constant crashes of some phone.core component (i wasn't asked for pin any longer) - very annoying so I flashed rom again to get rid of v42 kernel.

went fine....but whole thing was very rocky.....

at least for g510 my experience was disappointing...

Share this post


Link to post
Share on other sites

So everything is working wonderfully on my Y300, but, I have one problem.

My 3g and WiFi icons are always orange, even when my internet connection is absolutely fine and I'm receiving data. It's only a problem because I don't like how it looks, but I would still appreciate greatly any help.

I use xposed, with gravitybox kk and tinted status bar, among others, but these seem like the ones that would affect it.

I have tried; rebooting; turning the device off, then removing sim card, then replacing, then turning on device; toggling airplane mode; enabling airplane mode then rebooting then disabling it; enabling airplane mode then powering off then removing sim card then replacing then powering on, and then disabling airplane mode. Nothing works, so anything else anyone might suggest would be great. I'm on the latest nightly 20140626, with the latest pa 4.4.4 mini modular 20140620 package. If any other information is required I'll provide it with apologies for inconvenience.

Thanks for taking the time to read,

beejmaster

I think its because your phone believes it is roaming. Does your provider "piggyback" another network?

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmh, in clockwork recovery i can't mount the external sdcard, so i can't install mod. i canceled cache, factory reset, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys
by now months are passed since the first build of this cm11 is come out!
i really want to know if it has reached an a good stability for a daily usage,whats works and what doesnt works?

 

thanks

Edited by Ranx91

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys

by now months are passed since the first build of this cm11 is come out!

i really want to know if it has reached an a good stability for a daily usage,whats works and what doesnt works?

 

thanks

 

It's way better than months ago, but I think there are still some problems... it's usable but still a bit of a compromise IMO.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think its because your phone believes it is roaming. Does your provider "piggyback" another network?

I see, yes it does piggyback, I'm on giffgaff, which is a virtual network using o2's stations.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's way better than months ago, but I think there are still some problems... it's usable but still a bit of a compromise IMO.

thanks,i will try it!!

 

last question:is this based on android 4.4.4 or 4.4.3?

Edited by Ranx91

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does this work on the g510-0100 network free model

Share this post


Link to post
Share on other sites

I flashed the zip, and although there was never an indication I was in roaming, maybe I was and now I'm not because the icons are white now.

Thank you very much for your help :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.