Jump to content
chasser

[G510/Y300] LeWa OS5 Official

Recommended Posts

Here is a link of the ROM compatible with our phones (G510-100/200): https://drive.google.com/file/d/0B7aiJXKXWaVRZU84RmVvRlVfZUk/edit?usp=sharing

 

INSTRUCTIONS:

- transfer zip to sd card
- go to recovery
- full wipe (dalvik, cache, custom, data and system)
- install zip archive
- reboot
ENJOY

Edited by chasser
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to finish the ROM download, installed it, works perfectly. I flashed the gapps too, the 4.1 version of course. Installed some apps, then it the Play Store updates itself to the latest version and now I can't seem to install any app update. It downloads only a part of the update and it stops. Is anyone having these issues?

Edited by IlRick

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to finish the ROM download, installed it, works perfectly. I flashed the gapps too, the 4.1 version of course. Installed some apps, then it the Play Store updates itself to the latest version and now I can't seem to install any app update. It downloads only a part of the update and it stops. Is anyone having these issues?

 

I used TWRP.

 

I had an error also with a slim gapps. to get downloads from appstore.

 

Try this 

 

http://bbs.lewaos.com/down_detail.php?id=50

http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zip

 

I also enabled root in options.

 

I then used appmaster to remove the Chinese apps to recycle bin.

 

(Baidu, baidu map, email, online video, weather, app store, reader, lewa player, browser, game center.)
 
No matter how many times i install I get to maybe 6-7th app install from play store and it gets hairy. downloads stay in a loop and apps won't install, not sure why it allows some apps to install and then fails. Gonna try MIUI. It's a pity I really like the OS as i used an apple for years and it's simplicity is easy on the eye I also got 8400 in antutu 1000 more than 4.4.2 kitkat.
Edited by rsgametech

Share this post


Link to post
Share on other sites

could anyone post the twrp version for ascend y300. i have tried but failed with error:some symlinks failed. i didn't wipe cust partition-does it make any difference?. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.