Jump to content

SRS WOW HD for Omnia2


Guest whiskeybro
 Share

Recommended Posts

nice, one question though, what registry value it changes after installed? other question, why is ur background gray?

HKM/Drivers/BuiltIn/WavDev/OldDriver from : zylonite_wavedev2.dll to wavedev.dll.

its going back to original after uninstalling the cab.

and my background is gray after changing my today theme to GlossBlack

Edited by whiskeybro
Link to comment
Share on other sites

HKM/Drivers/BuiltIn/WavDev/OldDriver from : zylonite_wavedev2.dll to wavedev.dll.

its going back to original after uninstalling the cab.

and my background is gray after changing my today theme to GlossBlack

thanks, am using SRS from my old i900 and have to manually change that registry value. but ur way is better. about the gray background, try to enable WM setting then change theme from there, u'll get white background instead, if not change to something else then change back. regards

Link to comment
Share on other sites

thanks, am using SRS from my old i900 and have to manually change that registry value. but ur way is better. about the gray background, try to enable WM setting then change theme from there, u'll get white background instead, if not change to something else then change back. regards

You don't have to thank me ...but i'm glad you like it,

I used the i900 cab and changed it a bit :)

and thanks the theme is fixt now

Link to comment
Share on other sites

Very well.

But then I'm using the mod by tylwith(for S2U2) to control touchplayer while in lockscreen.. If I am using WMP, is there any similar feature/setting?

Link to comment
Share on other sites

Very well.

But then I'm using the mod by tylwith(for S2U2) to control touchplayer while in lockscreen.. If I am using WMP, is there any similar feature/setting?

not that i know of. but u can always search for that. am not using S2U2.

Link to comment
Share on other sites

its says no wow hd driver loaded... :D

did you do a softreset after installation ?

and what rom do you use 6.1 or a 6.5.

and when you did a softreset after installation and the wow gives still no wow hd driver loaded

then uninstal the cab softreset,

1:instal the security.cab

2:instal the SRS WOW HD

3:softreset

4:SRS WOW should work now. :)

Security_Off.cab

Edited by whiskeybro
Link to comment
Share on other sites

Does it work with any application other than the Samsung Media Player?

If it works with S2P, you can use that for having the controls on the S2U2 screen

basically, it changes the whole sys output drive to SRS WOW. so it'll work with any media player but samsung one, it'll disable SRS if u launch samsung touchplayer.

Link to comment
Share on other sites

may i ask what are the Security_Off.cab use for? 

it gives permision to replace the driver "kind of administrator rights" but i think its only needed on wm6.1 branded Roms.

Link to comment
Share on other sites

Anyone got this working on the Omnia pro 

I have installed it several times with soft reset and "security_off.cab (still using wm 6.5)

Is there a way to make this work??

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.