Jump to content

Legend does not start anymore.


Guest Raphyo

Recommended Posts

Guest Raphyo

Hi all,

I flashed my legend with the rodiguez style rom, but there are several bugs about the market (wich does not work).

So I tried to go back to an unbranded root rom ... But It seems that I can't.

See :

2c9d8565-38fe-4c03-806f-558d4c94c0aa.jpg

http://tof.canardpc.com/view/2c9d8565-38fe...58d4c94c0aa.jpg

"Device not found".

What to do ?

Notice that when I try to boot normally, the phone just show the splashscreen and turn off.

I still can go into recovery with "volume down+power" or "back+power".

Please Help :)

Edited by Raphyo
Link to post
Share on other sites
Guest rodriguezstyle

Goldcard is not set right... create one with a cardreader & Paul´s Tut, and after that start again with Root step 1.

i don´t think so but if that not work.. Flash a Newer China RUU Rom this works 1000% and then Start Root... all 1.31. Roms are supportet on r3

HavePhun

PS: be up-to-Date... Market Works on 2.2 :)

Edited by rodriguezstyle
Link to post
Share on other sites
Guest Raphyo
Goldcard is not set right... create one with a cardreader & Paul´s Tut, and after that start again with Root step 1.

It worked, thanks :) !

PS: be up-to-Date... Market Works on 2.2 ;)

I won't try anymore : previous experience scarded me a lil' bit ^^'

Link to post
Share on other sites
Guest rodriguezstyle
I won't try anymore : previous experience scarded me a lil' bit ^^'

is not the fault of the rom... if the noob can´t flash...

whatever... good luck...

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.